Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.610
- 59.193
- 4.758
Torreira sara ikilisi ile takım savunması çok zayıf oluyor. Kamyonla gol yedik bu ikili birlikte oynarken
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torreira sara ikilisi ile takım savunması çok zayıf oluyor. Kamyonla gol yedik bu ikili birlikte oynarken
Osi hem bilinirlik hem pd olarak net 1 dir
Geldi,katkı verdi vermedi den bağımsız ilk geliş anlarını baz alıyoruz
Anelka o dönem bayağı popülerdi ama fb de zannedildiği gibi katkı yapamadı zaten yıkık bir tip
Ama ilk geliş anı çok sükseliydi
Lemina satilirsa, alacak oyunuc belli
![]()
Jefferson Lerma - Player profile 25/26
Jefferson Lerma, 30, from Colombia ➤ Crystal Palace, since 2023 ➤ Defensive Midfield ➤ Market value: €10.00m ➤ * Oct 25, 1994 in Cerrito, Colombiawww.transfermarkt.com
@Hayri Cund
lemina gibi aidiyeti yüksek bi oyuncuyu 10 milyon'a araplara satmak başarı mıdır? satsak yerini kolayca doldurabilecek miyiz? benzer tarzda bi oyuncuyu almaya kalksak daha fazla bonservis vereceğimiz kesincahilce yorumlar goruyorum. lemina satilamiyor arkadaslar. taraftar aldirdigi icin 10 bin imza toplanmasi gerekiyor satilmasi icin.
isterse 100 milyon versinler. hukuken mumkun degil satilmasi. taraftar aldirdigi icin taraftarin muvafakatname vermesi gerekiyor satilmasi icin. onun icin de noter onayli 10 bin imza lazim. aksi halde fifa ceza verebilir.lemina gibi aidiyeti yüksek bi oyuncuyu 10 milyon'a araplara satmak başarı mıdır? satsak yerini kolayca doldurabilecek miyiz? benzer tarzda bi oyuncuyu almaya kalksak daha fazla bonservis vereceğimiz kesin
Barça istemez belkiYıllarca maçını kaçırmadan Messi izledim
Messi gitti doğru düzgün Barca maçı izlemedim o günden beri
Ağlatırdı onu GS formasıyla görmek ama Barca’ya falan dönmek ister kesin DK öncesi