Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sorloth dediniz de biz daha 1 tane maç yapmadık dk elemesinde norveç 4 tane yapmış. Tamam gruplar farklı sayıda takıma sahip de bu normal mi

Boey işi de kapanmıştır artık. Alınacaksa Trai Hume düşünülebilir sağ bek için. Lakin ilk önce Frankowski ve Jelert'in satılması lazım.

buna 4 milyon euro maas vermemiz sacmalik olacakti. zaten sag bek satilmadan sag beke gerek yok. osimhen ve pahali kaleci alinirsa 1 sene bekleyebiliriz de. dunyada bizim gibi her acigini ayni transfer donemi doldurmaya calisan ciddi bir takim yok.

sörloth fener yapıcak heralde bizim osimhen parasına koç onu çekicek gibi görünüyor min 15 milyon € yıllık verirler bizzat ilgileniyormuş sörlothtta atletide rotasyon olmak istemiyormuş

Neymar’in yedigi tekmelerin haddi hesabi yok

Gelmez de olur da diyelim geldi paramparca ederler bizim ligimizde

Son 8 sezonda Serie A'da 263 maç 112 gol katkısı. 1 Serie A şampiyonluğu, 2 İtalya kupası, 3 İtalya süper kupası, 2 CL finali, 2024 İtalya'da yılın futbolculuğu ödülü. TC pasaportlu. Bu adamın olası transferine burun kıvırmak biraz ayıp artık sanki.

Lemina'yı satacağız galiba ya. Hay hiç olmadı bu. Yerine de Hakan gelirse Hakan-Lucas-Sara bilemedim hani.

Okan soyunma odasında Lemina'nın konçlarının içine bilerek BOK koyuyormuş. Gitsin diye. :d

Kendimi bir yere konumlandıramadım bu yazıda Mason.

Biatçı

Mamalanan

Gsli gibi görünen ama değil

Eh hadi seven ama güvenmeyen 3-5 Gsliden biri

Hangi gruba giriyorum ben acaba? :d

ya sen niye mamalanasın veliciğim 😂

paramı kazanıyorsun bu işden

işte gazeteciler yorumculardan bahsediyorum

taraftar sever niye sevmesin 3 kere şampiyon oldu ama senin bile tam güvendiğini sanmıyorum

Sen utangaç okancılardansın

Dmden bana haklısın dedin gelip burda toz kondurmuyosun
dm'den sana haklısın falan demedim.

mesaj duruyor.

bir sürü arguman yazmıştın (başkan, yöneticiler, kulüp içi profesyoneller, taraftar grupları hatta divanı bile içeren:)) (benim de katıldığım, bu argumanların çoğunluğuydu), ben de "çoğu noktada aynı düşünüyoruz, müsait olunca yazarım" demiştim.

istersen ss paylaşabilirim de, özel mesaj ile ilgili açıkta bu şekilde konuşulmasını doğru ve etik bulmuyorum. sen buluyorsun demekki ki, bel altı giriştin. şaşırdım gerçekten.

"katılıyorsun" diyerek aleni yalan yazdın şu an. yakışmadı. screenshot atabilirim dediğim gibi.

ayrıca okan hoca'ya toz kondurmama gibi bir şey de yapmıyorum defalarca yazdım.

anlaşamıyoruz seninle bu konuda. isimler ile bir problemim yok benim. zaten yarı ciddi yazdığın için de çok fazla girmiyorum seninle bu konulara. devam da etmeyeceğim zaten.

geyiğe ise her zaman varız.

dm'den sana haklısın falan demedim.

mesaj duruyor.

bir sürü arguman yazmıştın (başkan, yöneticiler, kulüp içi profesyoneller, taraftar grupları hatta divanı bile içeren:)) (benim de katıldığım, bun argumanların çoğunluğuydu), ben de "çoğu noktada aynı düşünüyoruz, müsait olunca yazarım" demiştim.

istersen ss paylaşabilirim de, özel mesaj ile ilgili açıkta bu şekilde konuşulmasını doğru ve etik bulmuyorum. sen buluyorsun demekki ki, bel altı giriştin. şaşırdım gerçekten.

"katılıyorsun" diyerek aleni yalan yazdın şu an. yakışmadı. screenshot atabilirim dediğim gibi.

ayrıca okan hoca'ya toz kondurmama gibi bir şey de yapmıyorum defalarca yazdım.

anlaşamıyoruz seninle bu konuda. isimler ile bir problemim yok benim. zaten yarı ciddi yazdığın için de çok fazla girmiyorum seninle bu konulara. devam da etmeyeceğim zaten.

geyiğe ise her zaman varız.
Atar mısın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt