Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1- senin (bizim) burada yazdığımız hiçbir şey düşündüğün kadar etkili değil abi. :) ben de istiyorum tabiki lemina kalsın. hakan alınmasın. yazdım gitti bak. 1007 kere daha ninja turtles gibi kabuğumun üzerinde döne döne yazmama gerek yok :d

2- lemina olur da kalırsa, bu haberlerin hepsi kolpasyonsa, kendini yırttığın ile kalacaksın.

3- her iki durumda da, lemina kalsa da, ayrılsa da lemina'nın ayrılığı ile ilgili "zaten okan buruk istemiyordu" demen yanlış diyorum. çünkü adamın aksi açıklaması var diyorum. adam oyuncuyu beğeniyor ve oynatıyor. yani elimizde somut bir söyleşi var.

4- benayoun

5- benayoun

6- gerrard

:ddd
Niye 8e kadar saymak yerine 6da bıraktın???!!!!!!!!!!!!!!

Takım üç senedir genelde keyif verdi ama Lemina geldikten sonra takımın bütün oynadığını hissetim bu Lemina olmaz x olur ama takım üç orta sahaya dönünce yenilmez hissi verdi.
Ve hocamız bunu bjk mağlubiyeti sonrası anladı. Aksi taktirde Lemina AL listesine yazılırdı. Tabi 12. Kişi ile oynayacağız vecizesine gelmiyorum bile. Dünyanın parasını harcadık buna rağmen hep eksik kaldık, taki geçen sezonun 2. Devresine (gerçi hala kayda değer bir sağ bekimiz yok) kadar. Bugün ise 32 yaşında (lig başladığında 32 olacak) bir yerli topçu için herşeyi dağıtıyoruz. Lemina, Torreira, Sara, Yunus’tan biri gönderilecekse (alternatife bir diyeceğim yok) Messiyi bile kabul etmem. Çünkü orta saha iskeleti oturdu ve hem ofans hem defans olarak her rakiple mücadele edecek düzeyde.. umarım yine süper kupa maçı saçmalığına döndürmez bizi hoca..

1- senin (bizim) burada yazdığımız hiçbir şey düşündüğün kadar etkili değil abi. :) ben de istiyorum tabiki lemina kalsın. hakan alınmasın. yazdım gitti bak. 1007 kere daha ninja turtles gibi kabuğumun üzerinde döne döne yazmama gerek yok :d

2- lemina olur da kalırsa, bu haberlerin hepsi kolpasyonsa, kendini yırttığın ile kalacaksın.

3- her iki durumda da, lemina kalsa da, ayrılsa da lemina'nın ayrılığı ile ilgili "zaten okan buruk istemiyordu" demen yanlış diyorum. çünkü adamın aksi açıklaması var diyorum. adam oyuncuyu beğeniyor ve oynatıyor. yani elimizde somut bir söyleşi var.

4- benayoun

5- benayoun

6- gerrard

:ddd

sana bir kötü haberim daha var sametçiğim,

vecino vardı ya, son anda transferi yatan hani. taraftar yangın yaptı diye transferi iptal oldu diye bir şey yok.

lemina'yı da taraftar aldırmadı.

zamanında muslera yerine brezilyalı bir vasat kaleci önerilmişti ya, o da taraftar tepki koydu diye gelmedi sanılıyor. o da öyle olmadı.

hiçbir kulübün, taraftarın kollektif tepkisine göre karar verdiğini düşünmüyorum. aşırı derecede büyük bir kollektivite olursa belki.

burada 20-30 kişi bir şey yazıyor diye, yöneticilerin rota değiştireceğini sanma.

tabiki yorumlarımız var ve olmaya devam edecek. ama düşündüğün kadar etkili değiliz. kendine (dolayısıyla bizlere de) büyük önem atfediyorsun. etme. (bence).
Hiçbir tesiri yoksa yazılanın niye 15 senedir binlerce mesaj yazdın

Topçu konularına da kendini düzelt yazılıyor niye yazıyoruz ki neticede okumayacak,öyle mantık mı olur kapatalım forumu gidelim o zaman

Forumdaki adam da twitterdaki adam da sözlükteki adam da bir şey yazarken heh beni okuyolar o zaman yazayım diye yazmıyor, yazılan binlerce milyonlarca mesajdan bir sonuç bir görüş elde ediliyor, taraftar lemina için bastırmasa lemina alınmayacaktı,kendisi bile söylüyor taraftar çok istemeseydi burda olmazdım diye bak işine gelmeyeni hiç baz almıyorsun

Leminayı istemediği aşikardı kabul et

1-12 kişi mi oynayacaz
2-Siz bizim ne oynadığımızı hiç anlamamışsınız
3-Uefa listesine cuesta gibi bir adamın yazılması (lemina dışarda bırakıldı)
4-Hazır değil denirken rize maçında oyuna bir girdi sezon lehimize döndü,tercih edilmiyodu
5-Bjk maçında da tercih edilmedi yenildik
6-bjk maçı sonrası fb maçında da oynatmazsa yenilip kovulacaktı el mahkum oynatmak zorunda kaldı artık
7-babel
8-crouch

Ben bizleri büyütmüyorum,sadece damlaya damlaya göl oluyor sen de bireysel düşünüp kendini küçültme diyorum

Osimhen turnuvada oynamamak, tatil yapmak için arap takımını reddetmiş olabilir mi?

hakan olmayacak lemina kalacak hislerim bu yönde inter denen kulüp inse inse ne kadar inecek bonserviste 20 milyon bile çok hakan kendini zorla kulübe aldırmaya çalışıyor daha önce böyle bi ihtimal varken Türkiye'yi düşünmüyorum falan diyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt