Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 47.050
- 21.076
- 2.233
Hicaz'aNereye gitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hicaz'aNereye gitti
Kıllı kıçımı görmek için mideniz kaldırırsa atarım yav. Kıçımızdan korkmuyoruz ki.Bu alemde attigin postlarin arkasinda durmak gerekir üstat.
O manzarayi gormek icin okan hoca bile son virajda vites artirdi. :d
Bilmiyorum reis. 5 sene sonra Lemina 37 olacakHerkesin yeri dolar dert etmeyin
Biz daha kimsenin yerinin hemen dolduğunu görmedik. Kandırmayın gs'lileriHerkesin yeri dolar dert etmeyin
O da olurdu
Bazı hıyarlara kalsa çöptü devre arası ismi geçtiğinde

Dünyanın en büyük kolpa laflarından biriHerkesin yeri dolar dert etmeyin
biz bu senaryoyu biliyoruz 3 ay partey kovalırız sonra zottirik bi sebepten almayızulkenin duzelme ihtimali ne kadarsa forumun eski haline dönme ihtimalide o kdr yaw.
Cok kotu durum. Eskiden 2-3 tane kafayı yemiş adam vardı, şimdi cogu tırlak
Niye icardinin yeri dolmadı mıDünyanın en büyük kolpa laflarından biri
Bazısı da korkak oluyor kardeşim. Bak adamı aldırdık ama başarılı olamadık. Acaba icardi ne der. Taraftar baskısı olur bir olumsuzlukta harcanırız diye. O kadar para verdirtti faydalanamadı derler diye. Ve zaha falan olayları taze olmuşken.
Yo ben başarısızlığa başarısızlık diyorum. Sıkıntı yok orada. Ortadaki başarıyı da küçük düşürmeye çalışanlara laf ediyorum. Valla çok laf ettiniz bana terimsporlu okansaraylı olduk. Yüzümüz de güldüyse onlarla güldüğü içindir. Torrentsaraylı olmadık, elmassporlu da olmadık. Mancini li de prandelli li de olamadık. Geretssporlu da olduk.Osi Fenere sunulmamış, o ne alaka?
Osimhen’i istemeye başarı diyorsun ben de değil diyorum. Ya Osimhen’in seviyesini küçümsüyorsun ya da Okan’ı övme çabası kör etmiş.
Seninki zorlamak, biraz zorlasak Young boysa elenmekle Tjkden fark yemek de başarı, böylece eksiklerimizi gördük diyeceksin diye çekinmeye başladım.
Gomis'in yeri dolmadı, boey'in yeri dolmadı, fernando'nun yeri dolmadı. Ünlü bir atasözü derki ; çalışıyorsa kurcalamaNiye icardinin yeri dolmadı mı
Keremin yeri dolmadı mı çok örnekler var
Adamcı olmayın