Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina’yı göndermek istiyoruz işi bence kolpa ama Okan’ın çok tuttuğunu da sanmıyorum bu da bir gerçek.

Yönetilmesi zor bir profil olabilir Davala da dert yanıyordu, çok severim ama reelde tanımıyoruz sonuçta.

Melo da mesela çok zor karakterdi, FT gidince yönetememeye başlamışlardı.
Biraz uçlarda yaşayan deli dolu biri olabilir agresif kavgacı bir yapısıds olabilir melo gibi

Lemina 2 sezon daha üst düzey oynar bu tarzda bi ortasaha almaya kalksak 30'luk oluruz satmayı düşünen kendini tokatlayıp kendine gelsin

Burda bazılarına göre bütün başarılar Okan sayesinde geldi ama hiçbir başarısızlıkta pay sahibi değil. İyi transferleri kendi aldırdı, kötüleri yönetim. Avrupa başarısızlığının da tek sebebi aslında şanssızlık. Yoksa toplam kadro değeri 15 milyon filan olan 100 bin nüfuslu köy takımlarını yenememesinin teknik-taktikle asla ve asla alakası yok.

Yo ben başarısızlığa başarısızlık diyorum. Sıkıntı yok orada. Ortadaki başarıyı da küçük düşürmeye çalışanlara laf ediyorum. Valla çok laf ettiniz bana terimsporlu okansaraylı olduk. Yüzümüz de güldüyse onlarla güldüğü içindir. Torrentsaraylı olmadık, elmassporlu da olmadık. Mancini li de prandelli li de olamadık. Geretssporlu da olduk.

Valla ben oyuna takım içi dinamiklerine falan bakıyorum. Bana umut veriyor. Bir gün baktığımda Okan hocanın oyunu ümit vermez, takımın içi follofoş olur herkesin suratı asık dolanmaya başlar Okan a da git derim.

Klop u çok severim. Gelsin burada başarılı olur diyemiyorum mesela.
Yav Okan’ın başarılı görülmesine kimse laf etmezki, zorlama övmeye gerek diyorum.

Artıları var eksileri var, ligde artıları çok fazla Avrupa’da ise eksileri

Şansına çok iyi oyuncu fırsatları da çıkıyor ve iyi değerlendiriyor bunları kullanıyor.

Kimse de net şekilde gitsin demiyor ama Okan’ın gitmesine okay vereceğim nadir isimlerden birisi Klopp olurdu imkansız da tam bizim liglik adam.

lemina'nın durup dururken storylerden falan okan buruk ile ilgili sübliminaller atacağını düşünecek kadar dünyanın transfer nöbeti etrafında döndüğünü sanmamız falan inanılmaz bir şey ya
maslov'un cok sevdigim bir sozu vardir der ki: elinde sadece cekic olan herseyi civi olarak gorur. inanilmaz kafalar var hakkaten.

Tadları kaçıran gelişmeler sonrası biz :

10382 (9).webp

Lemina araplara gitmek ıstıyor

lemina'nın durup dururken storylerden falan okan buruk ile ilgili sübliminaller atacağını düşünecek kadar dünyanın transfer nöbeti etrafında döndüğünü sanmamız falan inanılmaz bir şey ya
napacaz peki nöbette adamın ne derdi var diye varsayımda mı bulunacağız

tesadüf diye bir şey yoktur

"Zamanla kim kimi kaybetmiş göreceğiz."

Ben bu alıntıdan işkillenirim arkadaş

ortasaha mevkisi çok daha yüksek efor istiyo diye 2 sezon dedim ama lemina futbolu bizde bıraksa okeyim hem iyi topçu hem takımı çok sahipleniyor
6 numara çok istemiyor bence çünkü kesici ve organizatör oluyor genelde orada oynayan topçular. Kanat ve beklerde yaş çok önemli yüksek efor istediği için

Derickten gene en az 4-5 kazanmalıyız bence alt seviye için fazla iyi topçu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt