Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.887
- 73.396
- 5.188
Memnun oldum kralper beyOlur, ben Alper, Alper admin derler bana.
Sen kimlerdensin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Memnun oldum kralper beyOlur, ben Alper, Alper admin derler bana.
Sen kimlerdensin?
Ona göre oyun düzeni olsun. Zatenn hurra saldırma işi saçma Avrupa'da. Süper ligde iş yapar o. Adamlar 2 topta kalemize geliyor öyle.Performans olarak çok bir şey beklememek lazım öyle koşsun bassın.
İki top yapar istasyon olur, şut atar. Kilit işler yapar maç sıkıştığı anda.
O da lazım.
P.enisEski.ismin neydi tokmakci. Reis
Geçmişimi unutmaya çalışıyorumEski.ismin neydi tokmakci. Reis
Lemina gittiği an, orta sahaya alacağın adamın oyunun iki yönünü de canavar gibi oynayacak tarzda olması lazım. Nerden bulacaksın öyle herifi? Bulsan alabilecek misin? Alsan kaç para vereceksin? Lemina'yı 10'a satayım, Hakan'ı 20'ye alayım kafasına girerse Sara Hakan Torreira orta sahası CL'de BJK'nin rekoru egale edebilir, ligde de içimizden geçerler. 2 tane temposuz, fiziksel direnç gösteremeyen oyuncu, 1 tane de ileri çıktı mı geri dönmek istemeyen oyuncu... Böyle orta saha planlaması olmaz. Ligin son 10 haftası top oynadıysak Lemina takımın ameleliğini yaptığı içindi.Kendi ayağına sıkmaz yav bence ya da öyle düşünmek istiyorum. Biz torreira ile 2 sini rotasyona sokacagimiz bir oyuncu daha lazım.bunlar robot degil birde bizte tutan leminayi satarsak bir halt olmaz bizden. Hakan'ın keminanin yerine alması da Malik. Biz Inter değiliz. Öyle bir oyun yapımız yok. 10 numaraya gelse lağım yok
Tehlikeli birine benziyorsunMemnun oldum kralper bey
Bu arada bu dediğim EPL temposunda aslında. Süper Lig’de bence de her tülü çözer. Tempoya da gerek yok.Ona göre oyun düzeni olsun. Zatenn hurra saldırma işi saçma Avrupa'da. Süper ligde iş yapar o. Adamlar 2 topta kalemize geliyor öyle.
bjk nefretim fbnin önüne geçmiş

Bu rakamları verirlerse ciddi tepki olmalı yönetimeİlkay ile 6-6.5 m civarına sözleşildiği, Hakan işi ortaya çıkınca beklettikleri muhabbeti var.
Bu Lazio ile maç iptal edilmeli
Bu Lazio ile maç iptal edilmeli
Yolu açık olsunOsimhen'e veda etmeye hazır mısın bunun için?
Okan bonservis vererek aldığımız Eyüp ve Gökdeniz'e ligde totalde 20 dk filan süre verdi. Normalde çoktan takımın parçası haline getirilmeleri lazımdı Yusuf ile birlikte. Bunu yapsa elimizde şu an belki 11 seviyesinde yerli oyuncu olacaktı 2 tane ve Torreira vs bu kadar yıpranmayacaktı ve AL'de de iyi bir sezon geçirebilirdik. AL'de elek olduysak sebebi rotasyonsuzluktu. Bu oyuncular alt yapı oyuncusu da değiller ha. Hazırlık bakımından da TR'deki yaşıtlarından çok öndeler. Biri Bayern, diğeri Dortmund alt yapısından gelmiş. Bu oyuncuların yaşıtları top class takımlarda takımlarının vazgeçilmezi olarak düşünülüp 11 oynatılıyor. Bizim Okan ise oynatmayacağı adamı kiralamıyor bile. Hatta bir maçta Gökdeniz miydi, Eyüp müydü Ziraat kupasında dk 70'de filan oyuna almıştı. Başında böyle bir hocan olursa oyuncu yetiştirme işini ağzına bile almayacaksın maalesef.Aslında bu bağlamda hocamıza çok iş düşüyor.Maç 2-3 ken bu çocukları sokmalı.Ali Turap hata yaptığında dibine kadar arkasında durup ısrar etmeliydi.Çok kırılganlar.Bunu maç pratiği ile atacakları kesin .Ben senin gibi katı düşünmüyorum.Her yıl alttan bir çocuk çıkartmak zorundayız. hiçbirşey yapamazsan sakatlık vs durumlarında ikame oyuncu .Ama oynamaları şart .bunu çözmeliyiz.getir kenarda çürüt.Yol bu yol değil maalesef.
Avusturya renktaş Avustralya değil karıştırdın galibasydney'de şuan hava durumu 8 derece dostum
doğru sıcaktan beynim gitmiş rdaşAvusturya renktaş Avustralya değil karıştırdın galiba
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi