Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı basından devam,3 güne çok şey duyabiliriz

Öncelikle haberde yanlışlık var bonservis veremeyiz demek istemiş

rodoplar gidip 35 yaşındaki adama para vermeyiz yazmış

buna inanıp adamı fbye gönderip kaostan cıkarıp samp yaptırdın
İş lequipe haberine donuyo.orda da turnuvadan söz ediyodu ve devam eden sözleşmenin engel oldugundan

Hakan ve İlkay birlikte alınmayacaktır, doğru olan da budur. Mevki ve maliyet bakımından İlkay ön plana çıkıyor; 4-5 maaşla 1+1 yıllık sözleşme uygun olacaktır, Sara ile dönüşümlü oynarlar.

Hakan' ı çok sever ve beğenirim ama Lemina ve Kaan varken, hele de ciddi bonservisle, 8-10 pozisyonunda İlkay kadar verimli olması zor adam için konuşulan rakamlar akıl işi değil. Seneye tekrar değerlendirilebilir.

İlkay için ''35 yaşında ve bu yaşta bir isme'' ifadesi hoş değil şayet bu şekilde ifade ettiyse

İlgilenmiyoruz demek başka, küfür eder gibi yalanlama farklı
Niye abi ben fanatik Galatasaraylıyım diyipte kel hocam çağırdı diye koşa koşa giden adamın yaptığı ayıp değilde yaşlı bir oyuncuya bonservis vermeyiz diyen adamın söylemimi ayıp gayette normal konuşmuş hakanda ilkayda bu kadar büyük Galatasaraylıysa alsınlar bonservislerini gelsinler yada 1 milyon Euro’ya oynasınlar bonservis verelim

O açıklama doğruysa eğer, İlkay'ı çok da istemiyoruz anladığım kadarıyla. Hem yerli değil, hem de bizden neler talep etti onu da bilmiyoruz. Yani sana max şu kadar veririz, işine gelirse kafasına girilmiş olabilir. Ama yine de bu şekilde ifade ettiyse doğru iş değil. Bu arada İlkay'dan zerre hoşlanmam, zerre GS'lı olduğuna da inanmıyorum. İmkanı varken gelecekti ama tercih etmedi, üstelik yaşı da kemale ermiş, kazanabileceği her şeyi kazanmıştı. Her şeye rağmen Hakan'a 15-20 bonservis vermekten daha mantıklı hamle bence, o ayrı konu. Topçuluğuna bir şey diyemem. Bu temposuz ligde İlkay'ın 34 yaşındaki hali bile büyük fark yaratır.

Erden Timur gibi adamdan sonra geçen yöneticilerin seviyesi içler acısı.

İletişim becerileri olmadığı gibi birbirleri ile didişmekten doğru düzgün bir iş yapamıyorlar

Hoca ve futbolcuları tebrik etmek lazım bunlara rağmen aldıkları şampiyonluk ve kupa için

Ya bir haber yüzünden yöneticilere sürekli yangın yapmanın anlamı yok kaldi ki haberi yapan kişi Zaha'nın kap açıklamasına hadi ordan lan diyen adam.Kavukcu bu hatip tayfanın sürekli hedefinde yer alan bi adam iyi isler de yapiyo arkasında durmak lazım galeyana gelmemek lazım.

Bu biz osimheni bekliyoz ve de kaleci iside sacma bir hal aliyor onuda belirtmek lazim. Transfer dönemleri her daim dinamik ve gelişken degişken bir süreçtir. Ne oluyor yani 1 ini beklerken ve kaleci bakıyorken başkasına bakamiyormusun? Doğal olan budur bir çok koldan isler yürür sonra 1 tanesine odaklanır bitirilir. Ben şuan osimhen bekliyorum , kaleci bakıyorum diyerek oturuyonuzmu bos bos yani.

Çetincalinin ağzından yalan hiç eksik olmadi,hilebaz herif seni gorursun ilkayi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt