Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.814
- 40.557
- 3.413
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İtalyan basınından Vlahovic- Osimen takası haberi düştü. Anguissa- Napoli'de kalıyormuş, Napoli- Musah'tan vazgeçmiş bu yüzden. Osimen haberine bakarken bunu gördüm. Eğer Conte Vlahovic'ei çok isterse belli olmaz bu iş ama o noktada Nunez'i istiyormuş sanırım Conte.Kim ne üfürdü yine
Kadroya bak kimler kimlerle beraber.
Biktim Osimhen konusundan zaten. Yönetimin isine geliyor, isleri agirdan aliyorlarİtalyan basınından Vlahovic- Osimen takası haberi düştü. Anguissa- Napoli'de kalıyormuş, Napoli- Musah'tan vazgeçmiş bu yüzden. Osimen haberine bakarken bunu gördüm. Eğer Conte Vlahovic'ei çok isterse belli olmaz bu iş ama o noktada Nunez'i istiyormuş sanırım Conte.
Mertens'in saha içi rolü son aşamada bayağı azalmıştı heis. O açıdan pek boşluk bıraktığı söylenemez.Kamp başlayana kadar en azından Muslera,Mertens ve Osimhen in yerleri dolması lazım bu üç oyuncu takımın kilit noktalarıydı yerleri dolmadan sezona başlamak hata olur
Mertens'in saha içi rolü son aşamada bayağı azalmıştı heis. O açıdan pek boşluk bıraktığı söylenemez.
Ancak takım içindeki varlığı ve pozitif karakteri çok önemli bir değerdi. Onun yerinin de transfer ile dolacağını sanmam. Çok daha iyi bir oyuncu alabiliriz belki ama o karakteri denk getirmek büyük şans.
Muslera da bildiğimiz bir ex-factor olmaktan uzak, sıradan bir kaleci gibiydi son zamanlarında. Günay kendisinin yerini gayet dolduruyordu. Tabi Muslera'nın da takım için yine Mertens gibi mental önemi büyüktü.
Muslera'nın da o açıdan yerinin dolması imkansıza yakın bence.
Kısacası Mertens yerine kimseyi almasak bile, santrafor arkası üçlüde oynayabilecek (Barış, Yunus, Sane, Sara, Sallai) 5 iyi oyuncumuz var.
Kaleye de illaki bir profil bulunur, Stegen gibi tecrübeli ya da daha genç ve potansiyelli. Günay ile iyi bir rotasyon olur çözeriz kale işini.
Burada esas problem Osimhen bence. Osi bizi bambaşka bir seviyeye alıştırdı. O'nun olmadığı bir denkleme henüz hazır değilim. Umarım bir şekilde olur.
Şu Arias büyük kayıp oldu
Her sene 60-70 maç oynayan tam bir jokerdi, Hatip beceriksizi alamadı