Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökhan Dinc'in bir bok bildiği yok yav ciddiye almayin adami

Ocak ayına döndüğümüzde transfer operasyonun yöneticiler arasında mevkilere ayrıldığı konuşuluyordu. Bu dönemde de böyle bir ayrılma var mı?”

Abdullah Kavukcu: "Burada şu anda öyle bir ayrım söz konusu değil. Biz İbrahim beyle sizin düşündüğünüz gibi birbirimize rakip değiliz. Bizi başka türlü çekemiyorlar. Bize bir şekilde saldırılar olacak yani. Fenerbahçeli gazeteci bile bununla ilgili yorum yapıyor, sizler de onun tuzağına düşüyorsunuz. Aslolan Galatasaray."
Bu açıklama bana inandırıcı gelmedi.

Aralarında bariz bir rekabet var, kendine Osi transferinde pay edinmeye çalışıyordu geçen Hatip. Cuesta da bana kaldı benim seçimim değildiye getiriyordu.

Kavuk kibirli bir herif, devre arası Dybala mevzusu falan yeni yaşadık bunları. Biri Dybala’ya gitti diğeri Mika’ya.

Osimhen transferi diğer transferler için kalacak bütçeyi belirlediği için mecbur bekleyeceğiz. Ama öyle Ağustos falan olmayacak en geç Temmuz ayı içinde deadline verilir kendisine. O zamana kadar gelir gelir yoksa kendi işimize bakacağız
Ben hiç sanmıyorum sınır koyacağımızı. Tünelin ucunda az ışık görene kadar devam edecekler.

Kavukcu transferde görev ayrılimi diye birşey yok demedi mi
Bu konuda Hatipoğlu da trt sporda benzer şeyler söyledi. Sadece oyuncuların şartları noktasında Kavukçu, Hatipoğlu veya Güneş devreye giriyormuş.

Ekleme: Hatipoğlu’nun Cuesta transferi üzerinden iş bölümüne ilişkin açıklaması "Cuesta listemizdeydi. Transferin kapanmasına birkaç gün kala listemizdeki 3 oyuncudan bir tanesiydi. Herkes bir oyuncun şartlarını görüşmek üzere görev aldı. Ben de Cuesta ile görüştüm. Tüm şartları masaya koyduk. Sonunda da buna göre ortak karar verildi. Benim şu oyuncuyu öneriyorum demem mümkün değil.“

Arap fonu dediğim gibi bayağı görüşmelere başlamış haberlere göre. Messi ok verirse muhtemelen kendi tayfasını da taşıyacakmış. O yüzden böyle bir durumda Osi işi yatar oraya
Bu olay, Osimhen transferini etkiler mi, Arabistan’da da bir yabancı sayısı kısıtlaması filan var mı bilemediğim için, soruyorum üstadım. Messi al hilale, Osi bize diyelim mi?

Osimhen belliki gelmeyecek biz shorlothe gidelim
Osimhen gelmezse J david imzaya gelir direkt bavaşım.

Osimhenin alternatifi falan da degil, salt forvet olmayan, gerektiginde 10 numarada da oynayan, forvet arkasi da takilan bi herif.

Bana Osimhenin gelip, icardinin 10 numarada oynayacagi senaryodan daha iyi geliyor bu.

Osimhen gelirse icardi gitsin diyenlerdenim

Osimhen Avrupa'nin büyük kulüplerini bekliyor ama avrupanin büyük kulüpleri başkaları ile ilgili

Bu olay, Osimhen transferini etkiler mi, Arabistan’da da bir yabancı sayısı kısıtlaması filan var mı bilemediğim için, soruyorum üstadım. Messi al hilale, Osi bize diyelim mi?
Al Hilal’in bir total bütçesi var. En büyüğünü Messi almış olacak böyle bir şey olursa. Osi defteri kapanır yani, teklif falan artıramazlar ama Messi kolay ikna olmaz oraya. ABD’ye giderken 1 milyarı reddetmişti, şimdi ondan daha yaşlı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt