Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 15.631
- 13.333
- 2.463
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alıpta sarmalamak mı yoksa yoğurdu sarımsaklasak mıAlsam* olacaktı
Ali normalde maliyetleri falan sızdırmazdı gazetecilerine, transferlerden sürekli red yedikçe biz her şeyi yapıyoruz ama oyuncu gelmiyor demek için maliyetleri giriyorlar
capları yetmez konuşur dururlarBugün de gönderdiniz mi Okan ı![]()
Okan değil Okan hoca şu adama saygı gösterin!!Bugün de gönderdiniz mi Okan ı![]()
Oha anasını satayım benim gösterdiğin saygıyı kim göstermiş…Okan değil Okan hoca şu adama saygı gösterin!!
Çok sinsi bir adam oldunOkan değil Okan hoca şu adama saygı gösterin!!
Şaka Maka fatih hoca bizde hiç bu kadar kaliteli kadrolara sahip olmamıştır. Maksimum olan Sneijder, Drogba. Hep şapkadan tavşan çıkardı imparator20 milyona Okan Buruk gidip Fatih Terim'e evet mi?![]()
Fatih hoca al hilal e mi gidiyor?Osimhen'li kadro ile Fatih hocam CL yarı finali getirecektir.
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Yok dostum yav takılıyorum. Son dönemi isyan ediyordu forum. Sinerjimiz güzel. Okan hocamla akalım..Fatih hoca al hilal e mi gidiyor?
Petrovic maç videosu
fatih hoca dursunla anlasmis hayirli olsunOkan hocamizi elimizden aliyorlar demek derin bir hüzün çöktü bünyeye