Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ft hocamizi hadi anladim da Burak ne alaka lan kanks yav![]()
Muhabbetten haberiniz yok mu kanks yavTeknik direktör : Fatih Terim
Yardımcı antrenör : Burak Yılmaz
Osimhen, Hakan Çalhanoğlu, Ter Stegen, Boey, Lucumi'nin geldiği senaryo. Sizce nasıl bir sezon yaşarız?
Oyun olarak tamamen maçın döndüğünü o duyguyu hala hatırlıyorum resmen inanmıştık maçın en kötü uzatmaya gideceğine dair.Katılmıyorum. 3-1'den sonra gelen inanç, coşku, çevirebiliriz düşüncesi bambaşkaydı. Ki ofsaytta olsa 4. golü attığımızda yaşadığım sevinci tarif edemem.
Muslera'nın röportajindan sonra biraz bakış açım degisti lige karşı. İyi kadroyu kuran easy win kafasindaydim da sandığım kadar kolay değilmiş Lig.FTyi yüceltmek için Okan’ı küçültmenin de bir anlamı yok. Ligde FT’nin 96-2000 dönemi gibi başarılı gidiyor şu ana dek ama Avrupa’da koca bir hiç neredeyse.
Imparatorla burak kavgalı hatırlatmak isterimMuhabbetten haberiniz yok mu kanks yav![]()
Ama tek forvet oynamamız fayda sağladı bi yerde.yine de Shalke deplasmanindaki oyunu oynayabilirdilkreal madrid rövanşında burak yılmaz'ın cezalı olmadığı evreni generate edebileceğimiz teknoloji ne zaman gelecek yeter
Antrenörlük dışında başkanlık dahil her türlü görevi alabilir tabii ki.Şaka değiliz.
Fatih Terim Yürüyen Galatasaray'dır.
Galatasaray'ın vücut bulmuş halidir.
Kendisi başımızn tacıdır, her zaman kapımız açıktır.
Imparatorumuz, canimiz cigerimizİmparator Fatih Terim..
![]()
Vay arkadaş bari Fatih hocanın başını yiyen adamlardan birini profil fotosuna koymasaydın…Oyun olarak tamamen maçın döndüğünü o duyguyu hala hatırlıyorum resmen inanmıştık maçın en kötü uzatmaya gideceğine dair.
Geride eboue riera mı vardı? Kalede muslera…Ama tek forvet oynamamız fayda sağladı bi yerde.yine de Shalke deplasmanindaki oyunu oynayabilirdilk
----selcuk----melo---hamit------
------------sneijder-------------
--------drogba----burak-------
Drogbanın golde koltuktan öyle bir sıçramıştım ki avizeye kafa attım. Biz o turu geçtik sayıyorum hatta var olsa zaten bizimdi tur.Oyun olarak tamamen maçın döndüğünü o duyguyu hala hatırlıyorum resmen inanmıştık maçın en kötü uzatmaya gideceğine dair.
Dayım şu an Fatih hoca geleceğine dair tweet atsa heyecanlanmaz mısın yavImparatorumuz, canimiz cigerimiz
Ama artik olmaz kanks. Vazgec bu sevdadan