Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılmıyorum. 3-1'den sonra gelen inanç, coşku, çevirebiliriz düşüncesi bambaşkaydı. Ki ofsaytta olsa 4. golü attığımızda yaşadığım sevinci tarif edemem.
Oyun olarak tamamen maçın döndüğünü o duyguyu hala hatırlıyorum resmen inanmıştık maçın en kötü uzatmaya gideceğine dair.

FTyi yüceltmek için Okan’ı küçültmenin de bir anlamı yok. Ligde FT’nin 96-2000 dönemi gibi başarılı gidiyor şu ana dek ama Avrupa’da koca bir hiç neredeyse.
Muslera'nın röportajindan sonra biraz bakış açım degisti lige karşı. İyi kadroyu kuran easy win kafasindaydim da sandığım kadar kolay değilmiş Lig.

Yaşı küçük kardeşlerimiz için diyorum o zamanın real madridi 3-2 yendiğimiz sezon şuanki reali duman eder.Real madridin en prime zamanı.Zaten üst üste cl şampiyonluğuna oynuyorlardı.Tüm kadro en yüksek seviye en yüksek form durumundaydı.

real madrid rövanşında burak yılmaz'ın cezalı olmadığı evreni generate edebileceğimiz teknoloji ne zaman gelecek yeter
Ama tek forvet oynamamız fayda sağladı bi yerde.yine de Shalke deplasmanindaki oyunu oynayabilirdilk

----selcuk----melo---hamit------

------------sneijder-------------

--------drogba----burak-------

İmparator Fatih Terim..
burak yilmaz fatih terim - Eurosport
Imparatorumuz, canimiz cigerimiz

Ama artik olmaz kanks. Vazgec bu sevdadan

Oyun olarak tamamen maçın döndüğünü o duyguyu hala hatırlıyorum resmen inanmıştık maçın en kötü uzatmaya gideceğine dair.
Drogbanın golde koltuktan öyle bir sıçramıştım ki avizeye kafa attım. Biz o turu geçtik sayıyorum hatta var olsa zaten bizimdi tur.

12 yaşındaydım, ağladığım tek maç. Oyuncumuz kalmamıştı Kewell falan oynuyordu stoperde, Meira kış döneminde satılmasaydı acaba finale kadar gider miydik?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt