Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.356
- 18.536
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tarih henüz 23 haziran. Ağustos 1 değil. Her takımın eksiği var henüz hiçbiri eksiklerini tamamlamadı.Yönetimi Sane işinde övdüğümüz kadar kaleci konusunda da taşlamamız gerek. Muslera'nın gideceği 1 yıldır belliydi, Sane'den bile önce kaleciyi açıklamaları gerekliydi. Kalecinin uyum süreci çok daha önemli.
Osimhen in bonservisi mi yoksaaa?Üstat sövüp sildin mi alinti bildirimi gelmiş
Iyi olmuş açıklama gündemden düşelim.
Renktaş sen benim yazdığımı yanlış anlamışsınKesinlikle katılıyorum. Elimizde ki leminayı bu ikisine değişmem. Hele de yazılan 10 milyonlar 8 milyonlar falan. Gelsin diyenler çıldırmış olmalı.
Ağustos'ta neden 15m€? Adamlar yana yakıla kaleci aradığını bile bile 15m€'ya mı verecekler Ağustos'ta?Tarih henüz 23 haziran. Ağustos 1 değil. Her takımın eksiği var henüz hiçbiri eksiklerini tamamlamadı.
Petrovic şimdi alsan 25m, ağustosta alsan 15m beklemeyecek misin?
Transferin son ayı fiyatlar düşer hem oyuncu tarafı hem kulup tarafı. İstisnalar dışında hep böyle oldu. Senin dediğin gibi olsaydı herkes haziranda bitirirdiAğustos'ta neden 15m€? Adamlar yana yakıla kaleci aradığını bile bile 15m€'ya mı verecekler Ağustos'ta?
Dostum semt pazarı mı bu akşam olup çürük çarıklar kalınca ucuzlasınTarih henüz 23 haziran. Ağustos 1 değil. Her takımın eksiği var henüz hiçbiri eksiklerini tamamlamadı.
Petrovic şimdi alsan 25m, ağustosta alsan 15m beklemeyecek misin?
Bi de alamamak varAğustos'ta neden 15m€? Adamlar yana yakıla kaleci aradığını bile bile 15m€'ya mı verecekler Ağustos'ta?
Yahu takımında banko oynayan, senin de hedefinde olan oyuncunun fiyatı mı düşer?Transferin son ayı fiyatlar düşer hem oyuncu tarafı hem kulup tarafı. İstisnalar dışında hep böyle oldu. Senin dediğin gibi olsaydı herkes haziranda bitirirdi
Piyasa böyle bugün istersen fiyatlar çok yüksek her zaman. Ortada bir geç kalmışlık yok, hatta sane transferini çok erken bile yaptık. Şimdi ilkay, ozan kabak vs kritik türk oyuncular bitirilmeli ve osimhen çözülmeliDostum semt pazarı mı bu akşam olup çürük çarıklar kalınca ucuzlasın
Boey sonrası bek sarmalı gibi olacak diye korkuyorum bu iş de.Bi de alamamak var
Oyuncunun gelme garantisi yok ki
Kaleci konusunda çok geç kaldık. Yani musleranın gideceğini bile bile yönetimin hiç bir hazırlık yapmadan yazın bakarız kafasına girmesi i-na-nıl-maz