Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetimi Sane işinde övdüğümüz kadar kaleci konusunda da taşlamamız gerek. Muslera'nın gideceği 1 yıldır belliydi, Sane'den bile önce kaleciyi açıklamaları gerekliydi. Kalecinin uyum süreci çok daha önemli.
Tarih henüz 23 haziran. Ağustos 1 değil. Her takımın eksiği var henüz hiçbiri eksiklerini tamamlamadı.
Petrovic şimdi alsan 25m, ağustosta alsan 15m beklemeyecek misin?

Kesinlikle katılıyorum. Elimizde ki leminayı bu ikisine değişmem. Hele de yazılan 10 milyonlar 8 milyonlar falan. Gelsin diyenler çıldırmış olmalı.
Renktaş sen benim yazdığımı yanlış anlamışsın ;D

Ben makul ücretlere gelsinler diyen taraftayım. Hatta Lemina, Tor, Sara, Hakan, İlkay 5'lisi acaba nasıl olurdu diye hayal eden taraftayım. Çıldırmışsın demek istersen diyebilirsin tabii :poop:

Tarih henüz 23 haziran. Ağustos 1 değil. Her takımın eksiği var henüz hiçbiri eksiklerini tamamlamadı.
Petrovic şimdi alsan 25m, ağustosta alsan 15m beklemeyecek misin?
Ağustos'ta neden 15m€? Adamlar yana yakıla kaleci aradığını bile bile 15m€'ya mı verecekler Ağustos'ta?

Ağustos'ta neden 15m€? Adamlar yana yakıla kaleci aradığını bile bile 15m€'ya mı verecekler Ağustos'ta?
Transferin son ayı fiyatlar düşer hem oyuncu tarafı hem kulup tarafı. İstisnalar dışında hep böyle oldu. Senin dediğin gibi olsaydı herkes haziranda bitirirdi

Bi de alamamak var
Oyuncunun gelme garantisi yok ki
Kaleci konusunda çok geç kaldık. Yani musleranın gideceğini bile bile yönetimin hiç bir hazırlık yapmadan yazın bakarız kafasına girmesi i-na-nıl-maz

Gardi işin içinde yoksa bizde başarılı bir transfer süreci görmemiz imkansıza yakın

İlkay da mutluyum açıklamasıyla bonservissiz gelme ihtimalini taça atmış

Transferin son ayı fiyatlar düşer hem oyuncu tarafı hem kulup tarafı. İstisnalar dışında hep böyle oldu. Senin dediğin gibi olsaydı herkes haziranda bitirirdi
Yahu takımında banko oynayan, senin de hedefinde olan oyuncunun fiyatı mı düşer? :D Senin o dediğin "fırsat transferi" dedikleri olay, o da bahtına kim düşerse artık. Ki olacak olan o gibi görünüyor. Yarım dönem beksiz oynadığımız seneler gibi fiyat düşsün diye bekler Günay'la açarız artık sezonu.

Dostum semt pazarı mı bu akşam olup çürük çarıklar kalınca ucuzlasın
Piyasa böyle bugün istersen fiyatlar çok yüksek her zaman. Ortada bir geç kalmışlık yok, hatta sane transferini çok erken bile yaptık. Şimdi ilkay, ozan kabak vs kritik türk oyuncular bitirilmeli ve osimhen çözülmeli

Ağustos eylülde ucuzlayacak adam sözleşmesi 1 sene kalan ya da takımdan ayrılmak isteyen adamdır.

5 sene sözleşmesi kalan adamı niye satmak zorunda olsunlar. Gerekirse oturturlar.

Kaleci ve sağ beki geciktirmek ahrazlık başka bir şey değil, çoktan ortada bir plan olmalıydı.

Bi de alamamak var
Oyuncunun gelme garantisi yok ki
Kaleci konusunda çok geç kaldık. Yani musleranın gideceğini bile bile yönetimin hiç bir hazırlık yapmadan yazın bakarız kafasına girmesi i-na-nıl-maz
Boey sonrası bek sarmalı gibi olacak diye korkuyorum bu iş de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt