Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu takımında banko oynayan, senin de hedefinde olan oyuncunun fiyatı mı düşer? :D Senin o dediğin "fırsat transferi" dedikleri olay, o da bahtına kim düşerse artık. Ki olacak olan o gibi görünüyor. Yarım dönem beksiz oynadığımız seneler gibi fiyat düşsün diye bekler Günay'la açarız artık sezonu.
Takımında banko oynayan adamı zaten alamazsın. Petrovic chelseade banko oynarsa nasıl alacak? Adam elde kalacak yeterli teklif gelmeyecek o zaman alacaksın. Şimdi 25m euro istiyorlar zorunlu satın alma ile verelim mi?

Topu iyi kullanmak bizim gibi bir takım için ihtiyaç değil "must"

Sara sırf o işleri iyi yapamadığı için en çok sırıtan oyuncuydu Leminalı üçlü düzende.

Topu iyi kullanmak zorundasın kısacası, asıl sürekli pres yapmak boş iş, doğru konumlanmayla alan daraltıp pas arası yapmak asıl marifet.

Lemina gelene kadar senin orta saha hattın top çalamıyordu, pres yapsa kaç yazar.
Abi senin bilgine güveniyorum inşallah gelir o zaman

İlkay Mertens’in bize geldiği yaştan 5 ay daha genç yaşta gelecek eğer gelirse

3 yıl daha üst seviyede katkı vereceğine inanıyorum bu kalite ve profesyonellikle

Piyasa böyle bugün istersen fiyatlar çok yüksek her zaman. Ortada bir geç kalmışlık yok, hatta sane transferini çok erken bile yaptık. Şimdi ilkay, ozan kabak vs kritik türk oyuncular bitirilmeli ve osimhen çözülmeli
Ben pazarlıktan anlamıyorum galiba. Cuestayı son gün çaktılar, sallai son gün çaktılar. İyi ki son günü beklemişiz

Dediklerinin hiçbir mantığı yok onu bilesin. Kimse elindeki 3-4 yıllık sözleşmesi olan iyi oyuncusunu ağustos ayı geldi diye ucuza bırakmaz :)

Ben pazarlıktan anlamıyorum galiba. Cuestayı son gün çaktılar, sallai son gün çaktılar. İyi ki son günü beklemişiz

Dediklerinin hiçbir mantığı yok onu bilesin. Kimse elindeki 3-4 yıllık sözleşmesi olan iyi oyuncusunu ağustos ayı geldi diye ucuza bırakmaz :)
Satılıksa daha ucuza bırakır. Ayrıca cuesta vs ben almadım, sabahtan akşama övülen scout ekibi onay vermiş onlara sorabilirsin

Deliler gibi asik oldugum bir kari var ama minimum bir yil mevcut kariyla beraber olmak istiyorum gibi bir aciklama

Onca yıllık transfer taraftarı tecrübeme göre söylüyorum

Kötü transfer olacağına hiç yapmayalım, jelert aldı noldu geçen sene

Son gün iyi transfer yapmak> hiç transfer yapmamak> kötü transfer yapmak (ilk gün, kamp önü, kamp sonu fark etmez)

Takımında banko oynayan adamı zaten alamazsın. Petrovic chelseade banko oynarsa nasıl alacak? Adam elde kalacak yeterli teklif gelmeyecek o zaman alacaksın. Şimdi 25m euro istiyorlar zorunlu satın alma ile verelim mi?
Takımında banko oynayan adamı neden alamıyorum? Muslera'yı alırken Lazio'nun birinci kalecisiydi. Ayrıca Petrovic kim de 25m€ ediyor? Başka kaleci mi yok? İsimlerden bağımsız konuşuyorum ben burda. 1 Ağustos'ta burada senin de kaleci nerde yazdığını görmeyelim de :)

Onca yıllık transfer taraftarı tecrübeme göre söylüyorum

Kötü transfer olacağına hiç yapmayalım, jelert aldı noldu geçen sene

Son gün iyi transfer yapmak> hiç transfer yapmamak> kötü transfer yapmak (ilk gün, kamp önü, kamp sonu fark etmez)
Transferin kötü olacağı senin düşündüğün gibi o kadar kolay olsa dünyada kötü transfer yapan takım olmaz

O çok övdüğün sportif direktörler her sene bir çok kulübü milyonlarca euro zarara sokmazdı ya da

Bunun zamanla alakası yok, şu an iyi yapamazsın ağustosta yaparsın da boş varsayım, o zamana alabileceğin adam kalmayınca ne olacak? Risk alıyorsan yarın o risk patlarsa da ağlamayacaksın.

Geçen sene sayfalarca fener transferlerini övdün burada, sonuç olarak Nesyri dışında hiçbirisi katkı veremedi, demekki iyi, kötü transfer yazmakla olmuyor bu işler.

Takımında banko oynayan adamı neden alamıyorum? Muslera'yı alırken Lazio'nun birinci kalecisiydi. Ayrıca Petrovic kim de 25m€ ediyor? Başka kaleci mi yok? İsimlerden bağımsız konuşuyorum ben burda. 1 Ağustos'ta burada senin de kaleci nerde yazdığını görmeyelim de :)
1 ağustosta yazarım ama 23 haziranda değil

Transferin kötü olacağı senin düşündüğün gibi o kadar kolay olsa dünyada kötü transfer yapan takım olmaz

O çok övdüğün sportif direktörler her sene bir çok kulübü milyonlarca euro zarara sokmazdı ya da

Bunun zamanla alakası yok, şu an iyi yapamazsın ağustosta yaparsın da boş varsayım, o zamana alabileceğin adam kalmayınca ne olacak? Risk alıyorsan yarın o risk patlarsa da ağlamayacaksın.

Geçen sene sayfalarca fener transferlerini övdün burada, sonuç olarak Nesyri dışında hiçbirisi katkı veremedi, demekki iyi, kötü transfer yazmakla olmuyor bu işler.
Ben her şeyden bağımsız adam almak için adam almayalım, panik transferi yapmayalım diyorum. Geçen sene jelert en basit örneği bekleseydik belki şuan sağ bek problemi yoktu

Ben her şeyden bağımsız adam almak için adam almayalım, panik transferi yapmayalım diyorum. Geçen sene jelert en basit örneği bekleseydik belki şuan sağ bek problemi yoktu
O senin yöneticiliğinin beceriksizliğinden gerçekleşen bir süreçti ve temmuz sonuna doğru yapıldı yani bekledin sonuç olarak en tepe fiyattan en büyük kazığı yedin.

Kısacası o transferin beklemekle değil işbilmezlikle alakası var. Beklesen kimi alacaktın?

Jelert alınırken çok yadırganan, eleştirilen bir isim değildi ki

Oyuncudan ziyade bonservis eleştirildi

1000140483.webp

Gibi bir nöbet

ismi çıkan her kaleciye bir kulp takarsak bu işin sonu gelmez
Kulp ayrı bir dert birde kapı gibi kontrat yaptın getirdin tutmadı o apayrı bir dert.
Bence en iyi plan Günay 1.kalecimizdir aslandır kaplandır deselerdi bu işten çok daha acısız ameliyatla kurtulacaktık gibime geliyor ama sonumuz hayır olsun.Birde Muslera video gönderirdi.
En kötü ihtimal 40-50M euro borç altına gireceğiz.Ya tutarsa hesabı.Çok zor bir iş .Bakalım sonu ne olacak.
Bu iş bugün itibariyle çoktan çözülmüş olmalıydı.Musleranın gideceğini 1 yıl öncesinden sağır sultan bile biliyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt