- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Simakan muazzam olurdu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maks 15 dakika konsantre oluyorum sonra tribünle beraber takılıyorum demişAyagına laf eden olur onun disinda fena bir kaleci degil zaman zaman çok iyi kurtarislarida oluyor mala bagladigi anlarda. Onu kendide soylemis zaten bazen konsantre olamiyorum diye.
Boğa burcuyum soruları alayımRamsdal burç yorumu
Boğa burcunun en belirgin özellikleri arasında sabır, güvenilirlik ve kararlılık yer alır. Bu burcun insanları, hayatlarında istikrar ve güven arayışı içindedir. Maddi güvenlik onlar için oldukça önemlidir ve bu nedenle genellikle mali konularda dikkatli ve tedbirli davranırlar.
%30 la uzun top atıyormuş sıkıntı olabilir.Ramsdale gelecek sezonki kalecimiz olacak gibi gözüküyor.
Transfer nöbeti bitene kadar.25inde sergen kaç hafta banlanmalı sence
Doğru bir analiz mi heisBoğa burcuyum soruları alayım
Doğru bir analiz mi heis
Fenerbahçe De Bruyne'yi seçmedi.Sercan Hamzaoğlu: "Fenerbahçe, Kevin De Bruyne’ye 2 yıl için 30 milyon € önerdi ama De Bruyne 6 milyon €’ya Napoli’yi seçti."
Ekli dosyayı görüntüle 292049
Sen 19 mayissin ama o 14 mayisBoğa burcuyum soruları alayım
Ahdhli kaleci.Ramsdale nedir ne değildir en iyi bilecek olan kişi @Rahmi Jelert olsa gerek
Sercan Hamzaoğlu: "Fenerbahçe, Kevin De Bruyne’ye 2 yıl için 30 milyon € önerdi ama De Bruyne 6 milyon €’ya Napoli’yi seçti."
Ekli dosyayı görüntüle 292049