Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

En başından beri bunu savunuyorum getireceksin Güney Amerika’dan uzun süre izlediğin detaylarına baktığın birini. Avrupa’da adamın 11 olmamış yedek kalecisi bile senden 3M istiyor ya da bonservisine 20M istiyorlar.

Büyük takımlar da burayı kovalıyor bariz

Ayagına laf eden olur onun disinda fena bir kaleci degil zaman zaman çok iyi kurtarislarida oluyor mala bagladigi anlarda. Onu kendide soylemis zaten bazen konsantre olamiyorum diye.
Maks 15 dakika konsantre oluyorum sonra tribünle beraber takılıyorum demiş

Bu süreyi yükseltmeliyiz zaten bizim ligde 100 dakika bir maç

1750678453174.webp

ewet

gelin 2nizde

kavukcu o aciklamayi (ilkay) okan buruk istedigi icin atmisdir
transferin önünü kesmek icin

lemina ve ugurcan haberleri TAMAMEN taraftar tepkisini ölcmek icin ortaya atildi

lemina gitsin istiyor taraftar tepkisini ölcüyor
ugurcan icin 20 versek acaba taraftar ne düsünür diye sorgulatiyor
tepki yiyince hemen yalanlatiyorlar
sonra arkasindan bir haber daha gs yabanci kaleci alacak

sizi bilmem ama artik ben haberleri böyle okumaya basladim
bir tarafda okan buruk- kavukcu-gardi diger tarafda metin-hatip-maruf
okan ve kavukcu bu bela ile böyle savasiyorlar
tamamen planli programli bazi haberler ve söylemler cok belli oluyor

dogrumu bence dogru yapiyorlar
is yapiyorsan tepki/övgü ölcerini calistiracaksin hele rakip icerdeyken daha dikkatli olman lazim

acikcasi gelecege ümit dolu bakmami sagliyor bu tarz hareketler
cok zekice
dogrusuda bu

DURSUN DURSUN iki tane saha icin basimiza bu urfalilari bela ettin!!!

Ramsdal burç yorumu

Boğa burcunun en belirgin özellikleri arasında sabır, güvenilirlik ve kararlılık yer alır. Bu burcun insanları, hayatlarında istikrar ve güven arayışı içindedir. Maddi güvenlik onlar için oldukça önemlidir ve bu nedenle genellikle mali konularda dikkatli ve tedbirli davranırlar.
Boğa burcuyum soruları alayım

Doğru bir analiz mi heis

Kararlılık konusu dışındakiler doğru, kararlılık biraz duruma bağlı.

Boğalarda tembellik ve yemek düşkünlüğü kritik ama tabii ki her insana atfedilmez de yemek düşkünü olmayanını görmedim, çok çalışkan olması lazım bir sporcunun.

Ramsdale'deki sıkıntı konsantrasyon bence, dönemsel down durumları yaşadı Raya mevzusundan sonra, Arsenal'deki ilk sezonu ülkedeki en iyi kaleci olarak görülüyordu.

Vedat incefe neden mankenlik yerine futbolu tercih etti bilen var mı?bu herif nasıl uzun sure kadrolarda yer aldi?6-0 lik maçta da 11 di sanırım

Eski fbli selçuk şahin,kemal arslan,serhat akin(belki),semih Şentürk,gokhan gönül Galatasaraylilar.

Semihin kayincolari falan hep Gsli

hasan sasin fbde Galatasarayli oyuncular var dediği kadro bu.Tuncay Şanlı dan emin değilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt