Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akam oyunda ekimden beri asist yapamayan adam mı kilit açıyor

Lig Avrupa’dan önemli diyen zihniyetten zaten bir halt olmaz.
Avrupa ligden önemliyse niye 13. olduğumuz sezon fatih hocayı gönderdik avrupada gayet iyi gidiyordu.

Tersi de geçtimiz sezonlar avrupa kötüylen lig iyi herkes mutlu gerçekler böyle

Müsterih olalım.
Fb taraftarlarının Gyökeres isteği var alırlar mı diye korkuyom ben kanks yav :D
arda-turan-florya-1.webp

Osimen'in kalmasını istememek değil ama Osi, İcardi, Saneile takımı oturtamıyorum kafamda. Bir de Osi bonservisinin bizim için çok büyük bir risk olduğunu düşünüyorum. O yüzden o bonservis yüküne Promise David(Franculino), Enzo Millot, Petrovic 3'lüsüne verilmesi örnek olarak bizi daha üste taşıyacağını düşünüyorum. İşin özü Osimen'in bizde kalması bana gerçekçi gelmiyor ben bizde kalacağını da düşünmüyorum o yüzden bir an önce belli olsun da önümüze bakalım.
Oncelikle ben de Osimhen'in bonservis + maasinin cok buyuk bir risk olduguna katiliyorum.
Ancak Icardi'nin once o sakatliktan donmesi lazim. Form tutsa bile birkac ay surer. O yuzden Osimhen geldigi an Icardi yedek olur.
Ayrica Morata'nin gittigi denklemde bize bir degil iki forvet lazim. Eger ki gittiyse, bizimkiler forvet almak icin neyi bekliyor acaba.

Avrupa ligden önemliyse niye 13. olduğumuz sezon fatih hocayı gönderdik avrupada gayet iyi gidiyordu.

Tersi de geçtimiz sezonlar avrupa kötüylen lig iyi herkes mutlu gerçekler böyle
FT başarısız diye gitmedi, takımı değiştiricez ifadesini başkana sormadan dedi diye gitti.

Ligde çok başarısız Avrupa’da çok başarılı olmak da bir kıstas değil, denge gerekiyor.

Tutturmuşsun bir 13. lük diye, 30 m euro bütçeyle oynadı takım o sezon, şu an 150 m
euro bütçeyle oynuyorsun. Papağan gibi tek dayanağın o.

Senin gibiler yüzünden Okan’a soğuyor insanlar, düzgün bir futbol sorusunu bile böyle aptalca noktalara çekiyorsun, uza git ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt