Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.553
- 73.101
- 5.188
müslüman bi yıldız topçu almamız lazımMaalesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
müslüman bi yıldız topçu almamız lazımMaalesef
Fb o parayı daha kötüsüne gömer. Müsterih olalım.yok yere fb ennesiri 40a satacak işe bak
Osiyi salsın al hilal de isterse fb 50 alsın nesyriden.Kimse gitmek istemiyor fbye zatenyok yere fb ennesiri 40a satacak işe bak
Avrupa ligden önemliyse niye 13. olduğumuz sezon fatih hocayı gönderdik avrupada gayet iyi gidiyordu.Akam oyunda ekimden beri asist yapamayan adam mı kilit açıyor
Lig Avrupa’dan önemli diyen zihniyetten zaten bir halt olmaz.
Fb taraftarlarının Gyökeres isteği var alırlar mı diye korkuyom ben kanks yavMüsterih olalım.
Oncelikle ben de Osimhen'in bonservis + maasinin cok buyuk bir risk olduguna katiliyorum.Osimen'in kalmasını istememek değil ama Osi, İcardi, Saneile takımı oturtamıyorum kafamda. Bir de Osi bonservisinin bizim için çok büyük bir risk olduğunu düşünüyorum. O yüzden o bonservis yüküne Promise David(Franculino), Enzo Millot, Petrovic 3'lüsüne verilmesi örnek olarak bizi daha üste taşıyacağını düşünüyorum. İşin özü Osimen'in bizde kalması bana gerçekçi gelmiyor ben bizde kalacağını da düşünmüyorum o yüzden bir an önce belli olsun da önümüze bakalım.
neyi alırlar mı neyiFb taraftarlarının Gyökeres isteği var alırlar mı diye korkuyom ben kanks yav
Ekli dosyayı görüntüle 292068
Ara sıra beni kahkaha krizine sokuyorsun genç adamFb taraftarlarının Gyökeres isteği var alırlar mı diye korkuyom ben kanks yav
Ekli dosyayı görüntüle 292068
Telefonu titresime alıp sana sokacam caldirip duracam durmadan.Muslera kampa 1 hafta geç gelir yine
neyi alırlar mı neyi
Ali Koç gitmemek için bu paraları rahatlıkla verebilirAra sıra beni kahkaha krizine sokuyorsun genç adam
FT başarısız diye gitmedi, takımı değiştiricez ifadesini başkana sormadan dedi diye gitti.Avrupa ligden önemliyse niye 13. olduğumuz sezon fatih hocayı gönderdik avrupada gayet iyi gidiyordu.
Tersi de geçtimiz sezonlar avrupa kötüylen lig iyi herkes mutlu gerçekler böyle
WazzzaaaaaapTelefonu titresime alıp sana sokacam caldirip duracam durmadan.
Wassaba bak hırb
Bölücü sevici bu götAh bi gelsen be
Ne bölücüsü kardeşim bu adam ekmek bile bölemez. Öyle naiftirBölücü sevici bu göt