Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
getirebilseler tabiki petroviç. 20 milyona alıyorsa fb eyvallah da biz çekimser kaldığımız için daha ucuza alır bunlar
Yurtiçi yerli rekor ücreti deniyor, zaten 20 istiyorlardı. 15 vermişti ifb. Hadi olsun 17, yada 15+ takas. Her türlü 20 yi bulur. E biz alcak olsak mecbur 18-20 verecektik üste çıkmak için. İnşallah doğrudur. Htabin kahrolmasına da ayrı bi seviniyorum.

Uğurcan gayet iyi kaleci

Fener alsın mesele değil de

Sırf göz önünde ve izleniyor diye hiç izlenmeyen Petrovic’in çok iyi, izlenen Uğurcanın ise kötü kaleci gibi lanse edilmesi biraz komik
Uğurcan'ın avantajı yerli olması, uyum problemi riskinin olmaması ve baskı altında oynama konusunda tecrübeli olması. Mesela berke bizim stadda 50 bin kişi önüne çıkınca elleri titreyebilir lakin uğurcan'ın titremez

Trabzonspor Yönetim Kurulu Danışmanı Ali Kemal Denizci:

“Galatasaray ve Fenerbahçe iddiaları gerçek. Ama başkanın ona bir sözü var. Avrupa'da iyi bir ortam yakalarsa sözü var.

Bana göre, Trabzonlu bir çocuğu böyle bir simgede hale gelmiş bir futbolcuyu Türkiye'de rakiplerine vermek bana zul gelir.

Ama bir yerde de Trabzonspor'un hamleler yapması gerektiği ortamda çok iyi paralarla çok şeyler düşünülebilir.”

!5+'a Uğurcan Fb'ye gidiyor diyorlar. Skriniar'a da tekrar girmişler 8 yıllık maaş 8 civarı da bonservis.

Ts 1 aydır taraftarı yavaş yavaş alıştırıyor Uğurcan'ın Fb transferi için. Dün başkanları konuştu, bugün başkası.

Midesizler, aptallar. Nasıl bir camia bunlar sökemiyorum. Komple Trabzon halkında sorun var gibi. Kupasını çalırsın, dayak atarsın, kaptanlarının anasına söversin, şike yaptı Gs'ye yattı dersin, sorunca İst takımları bizim için aynı kardeşim derler.

Nevzat haber yaptı diye formasını storedan alırsınız anca diye bize gönderme paylaşımı yapanlara bak hele.
müthiş bir yanılgı içerisindesin.

ts eren gibi bir beki 3.5'a bize verdi.

şimdi de uğurcan'ı iç piyasa transfer rekoruna fb'ye saplamak üzereler.

daha ne yapsınlar yaw allah aşkına? :d

Kötü Trabzon’dan aldığımız kötü eren performansına bakınca orada kötüyken bizde iyi olabilir mi sorusunu aklıma getirmiyor değil. Ama o paralar fazla…

Yurtiçi yerli rekor ücreti deniyor, zaten 20 istiyorlardı. 15 vermişti ifb. Hadi olsun 17, yada 15+ takas. Her türlü 20 yi bulur. E biz alcak olsak mecbur 18-20 verecektik üste çıkmak için. İnşallah doğrudur. Htabin kahrolmasına da ayrı bi seviniyorum.
fb uğurcanı 15 civarı alırsa kazık olmaz bence. 20 ye alırsa kazık olur anca. Kaleciler 37'ye kadar rahat oynuyor

Uğurcan gayet iyi kaleci

Fener alsın mesele değil de

Sırf göz önünde ve izleniyor diye hiç izlenmeyen Petrovic’in çok iyi, izlenen Uğurcanın ise kötü kaleci gibi lanse edilmesi biraz komik
Bizim çok iyi kaleci bulacağımıza dair oluşan beklentiyi de anlamıyorum. Ter Stegen harici çıkan net bir isim yok kaleci adayları için. Muslera'nın gideceği aylardır belliyken.

Osimhen işi mucize olup kalmazsa, iyi kaleci alamazsak ŞL için değil lig için bile büyük sorunlar çekebiliriz.

Uğurcan'ın avantajı yerli olması, uyum problemi riskinin olmaması ve baskı altında oynama konusunda tecrübeli olması. Mesela berke bizim stadda 50 bin kişi önüne çıkınca elleri titreyebilir lakin uğurcan'ın titremez
Berke tarihi faktan kurtardı Eyübü bizim sahada. Uğrcana en son bizim sahada 4 atmıştık, ifb de 4 atmıştı galiba, içerde dışarda

Herşeyi geçelim de bizle alakalı en ufak ciddi bir duyum çıkmaması can sıkıcı. Hatibonın sakatlığı transfere sekte vurmuş gibi duruyor

Berke’yi hiç beğenmiyorum ama onun için de net konuşamam.

İyi kaleci olmak, büyük takım kalecisi olmak, libero veya çizgi kalecisi olmak ve refleksleri iyi olmak bambaşka şeyler bence.

Bizim ihtiyacımız şu

Konsantrasyonu yüksek
Libero kaleci (iyi pozisyon alan, defans arkasına gelen topları süpüren)
Ayağı iyi, oyun kurabilen
Lider özellikli ve az sayıda gelen şutta erken gol yemeyecek aslında ilk maddeyle ilişkili bu

Bunlardan ne kadar çok varsa o kadar iyi, Petrovic’in ayağı iyi ama diğerlerini yapabilir mi bilmiyorum.

Bizim çok iyi kaleci bulacağımıza dair oluşan beklentiyi de anlamıyorum. Ter Stegen harici çıkan net bir isim yok kaleci adayları için. Muslera'nın gideceği aylardır belliyken.

Osimhen işi mucize olup kalmazsa, iyi kaleci alamazsak ŞL için değil lig için bile büyük sorunlar çekebiliriz.
İyi kaleci alabileceklerine emin olsak zaten uğurcan umrumuzda olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt