Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğurcan max 6-7m eder ayrıca bizim kültürümüze uygun oyuncu değil, çok fazla olumsuz tepki alınca daha da kötü performans verir bizde baskıyı kaldıramaz, hele 29 yaşında local kalmkış kaleciye 15m falan veriliyorsa hayrını görsünler hiç lazım değil

yahu berke fb kalecisi olarak da daha 18 yaşında rams park'a geldi. vitorlu sezon. gayet de eli falan da titremedi, fb 1-2 yendi hatta. neyse konumuz o değil.

uğurcan'a 15+ bonservis vererek almak fb'in hücuma yapacağı transferlerde bir adım küçülmesi demektir.

berbat kaleci demiyoruz ama muhtemel ağır şartlara gelecek. net bir saplama olacaktır bence.

ayrıca bireysel olarak da gs'a karşı aşısı tutan bir kaleci değil. 3'er 4'er attığımız biri.
Fenerde sınırsız para 3 yıldır harcayamaz diyoruz daha geçen kış acayip para harcadılar

Günay iyi bir 2. kaleci. Hiç istemem o duruma düşmesini Günay gibi birinin ama 1. kaleci olarak oynadığı süreçte ilk küfür edecekler bugün övenler olacaktır.
Uğurcan baskı altında oynamış genel olarak soksok defans kurgusu arkasında iyi bir kalecidir.

Uğurcan'a kötü kaleci demem bu arada. Geçmişte Muslera sonrası için istemişliğim de var. Ancak mental düşüşler ve takoz ayağı sebebiyle hiçbir zaman bir üst seviyeye çıkacağını düşünmüyorum.

Uğurcana hiç uzulmedim ama Berkeye uzulecegiz komple bence olgunlasacak ve daha da iyi olacak.

ben hiçbir zaman çöp demedim yau. milli takımın 2. sol bekiydi. fb de istedi onu o dönem ama ts bize verdi.

uğurcan'ın 15e falan gitmesi bana göre net bir saplama olur.

göreceğiz zaten.
sen dedin demiyorum ki, forumun yarısından çoğu negatifti hatta ben de temkinliydim, sakar diyordum, ne zaman izlesem ts maçlarında hatası vardı.

uğurcan'dan iyi kaleci bulacak mıyız onu göreceğiz, asıl konu o olacak. herkeste çok iyi kaleci alacağız rahatlığı var.

Uğurcan 15+ bonservisinin altında ezilir kaldıramaz. Fenerlilere yeni travma yaratır.

Uğurcan iyi kaleci ama ah vah edilecek de bir durumu olmadığını düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt