Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.850
- 11.201
- 1.838
profilini nereden inceleyebiliriz?Petroviç'i ben de izlemedim lakin profili incelendiğinde iyi bir kaleci izlenimi veriyor sanki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
profilini nereden inceleyebiliriz?Petroviç'i ben de izlemedim lakin profili incelendiğinde iyi bir kaleci izlenimi veriyor sanki
Rakip olarak demiyorum. Gs forması giyince, 50 bin gs taraftarının gözleri üzerinde olunca o formanın baskısı ve sorumluluğu çok yüksek olurBerke tarihi faktan kurtardı Eyübü bizim sahada. Uğrcana en son bizim sahada 4 atmıştık, ifb de 4 atmıştı galiba, içerde dışarda
Geçen haftalarda biri burada istatistiklerini paylaşmıştı ordan görmüştümprofilini nereden inceleyebiliriz?
Fenerde sınırsız para 3 yıldır harcayamaz diyoruz daha geçen kış acayip para harcadılaryahu berke fb kalecisi olarak da daha 18 yaşında rams park'a geldi. vitorlu sezon. gayet de eli falan da titremedi, fb 1-2 yendi hatta. neyse konumuz o değil.
uğurcan'a 15+ bonservis vererek almak fb'in hücuma yapacağı transferlerde bir adım küçülmesi demektir.
berbat kaleci demiyoruz ama muhtemel ağır şartlara gelecek. net bir saplama olacaktır bence.
ayrıca bireysel olarak da gs'a karşı aşısı tutan bir kaleci değil. 3'er 4'er attığımız biri.
ter stegen'in sakatligi neresindendi?Bizim kaleye ilaç olacak isim Ter Stegen.
Mayıs ayı itibariyle de sakatlıktan dönmüş ve 2 maç 90 dakika oynamış yani sakatlığı da atlatmış.
Kalite ve tecrübe açısından riske girilecek bir mevki değil kaleci
Bazıları makara yapıyor da 4 sene uğraştım. Asker'e gitmeden önce başlamıştı orada daha çok çoğaldı sonra çok şükür atlattım.Hiç cinle temas kuran oldu mu
sen dedin demiyorum ki, forumun yarısından çoğu negatifti hatta ben de temkinliydim, sakar diyordum, ne zaman izlesem ts maçlarında hatası vardı.ben hiçbir zaman çöp demedim yau. milli takımın 2. sol bekiydi. fb de istedi onu o dönem ama ts bize verdi.
uğurcan'ın 15e falan gitmesi bana göre net bir saplama olur.
göreceğiz zaten.
Berke nereye gittiUğurcana hiç uzulmedim ama Berkeye uzulecegiz komple bence olgunlasacak ve daha da iyi olacak.