Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stegen bir donem sanirsam 2015 yillari zirve yaptigi donemlerde neuerden bile form olarak zirveye cikip.alman milli takiminin bas kalecisi olmayi hakedecek yetenege potansiyele sahip bir kaleciydi.Neuer ismini kesmeye yemedigi icin 1.kaleci olamadi hicbir zaman bence.Özetle muthis bir herif bence keske gelse

bjk nağmalüp şamp ligi gruplarından çıkarken kalecileri kimdi hatırlayan var mı.

Uğurcan'ın üst düzey oynadığı 1 sezon var sadece. Ayak kalitesi iyi değil zaten çizgi kalecisi ve kalecide yaş çok önemli olamasa da 30 yani üstü düzey maks 5 senesi olabilir. Uğrucan'ı takas + 7-8 civarına olsa isterdim ama 15 bonservis olacaksa net yabancı kaleciden yanayım.

Uğurcan fbde tutabilir ama Harun fb ilişkisine de dönebilir

Chelsea Osimhen olayi da kapanir

Neto Nkunku Gittens
Delap/Jackson

Al hilal ve Biz kaldik.

sen dedin demiyorum ki, forumun yarısından çoğu negatifti hatta ben de temkinliydim, sakar diyordum, ne zaman izlesem ts maçlarında hatası vardı.

uğurcan'dan iyi kaleci bulacak mıyız onu göreceğiz, asıl konu o olacak. herkeste çok iyi kaleci alacağız rahatlığı var.
bizim alacağımız kalecinin uğurcan'dan kötü performans vermesi, işin sonucudur ve fb'in uğurcan'ı 15 civarı bonservis ile almasını doğrulamaz.

ben an itibariyle fb'in bu hamlesini mantıklı bulmuyorum. ha uğurcan gelir deli gibi performans verir, onu bilemeyiz. belki de gs da petrovic'i alır ama 0 performans alır. bu da işin sonucudur.

ben gs'ın kendisine bu bütçeyi ayırmasını istemezdim şahsen.

istatistiklerine ben de baktim. strasbourg'daki istatistikleri cok iyi ama chelsea'deki istatistikleri felaket. buyuk takim kalecisi degil mi acaba?
Chelsea ve manu çöp kutusu olduğu için oradaki topçuları değerlendiremiyor insan. İzleyenler genel olarak çok beğenmiş onların lafına ve istatistiklere bakarak söylüyorum. Sinan yılmaz, berk göl falan izlemişler ve övüyorlardı

19 tane kupa almış Galatasaray efsanesi kaptanı ıslıklandı geçen sene uğurcan isteyenler popülizm peşinde herhalde

Uğurcan'ın üst düzey oynadığı 1 sezon var sadece. Ayak kalitesi iyi değil zaten çizgi kalecisi ve kalecide yaş çok önemli olamasa da 30 yani üstü düzey maks 5 senesi olabilir. Uğrucan'ı takas + 7-8 civarına olsa isterdim ama 15 bonservis olacaksa net yabancı kaleciden yanayım.
ugurcan son 5 sezonun 4unde ust duzey oynadi. petrovic'in ust duzey oynadigi kac sezon var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt