Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.795
- 66.861
- 5.003
Fabri'ydi sankibjk nağmalüp şamp ligi gruplarından çıkarken kalecileri kimdi hatırlayan var mı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fabri'ydi sankibjk nağmalüp şamp ligi gruplarından çıkarken kalecileri kimdi hatırlayan var mı.
Aldıkları yok ama herkse teklif yaptıkları gibi ona da yaptılar.Sancho'nun Manu'dan net 12.5 maaş aldığını Manu'ya brüt maliyetinin 17m olduğunu biliyorlar mı acaba 10m'ye anlaştık diye haber yazarken
Renkdaş olaya öyle bakarsan emiliano martinez dışında tüm adaylara mırın kırın edilecek zaten en başlarda19 tane kupa almış Galatasaray efsanesi kaptanı ıslıklandı geçen sene uğurcan isteyenler popülizm peşinde herhalde
ıslıklayanların gerizekalı olması kendilerinin sorunu19 tane kupa almış Galatasaray efsanesi kaptanı ıslıklandı geçen sene uğurcan isteyenler popülizm peşinde herhalde
koça şarkılar şiirler yazan, herbitarafını yalayan tayfa, üzerine para aldık dese koç, inanıp yazarlar. Ha bide bunlara inanan topluluk mal oldu mu yağla gitsin.Sancho'nun Manu'dan net 12.5 maaş aldığını Manu'ya brüt maliyetinin 17m olduğunu biliyorlar mı acaba 10m'ye anlaştık diye haber yazarken
sadece strasbourg maclarini izlemislerdirChelsea ve manu çöp kutusu olduğu için oradaki topçuları değerlendiremiyor insan. İzleyenler genel olarak çok beğenmiş onların lafına ve istatistiklere bakarak söylüyorum. Sinan yılmaz, berk göl falan izlemişler ve övüyorlardı
Demiyorlar çünkü alıp oraya buraya kiralayıp satıyorlar. Heriflerin altyapıdan hutchinson çıkıyor onu kiraya veriyorlar yerine 20 milyona başka birini alıyorlar hutchinsonu da 22ye satıyorlar.Bu herifler 2 senedir 150 tane felan topcu aldi.Kimsede demiyormu bunlara siz napiyonuz lan diye
sen de hicbisey hatirlamiyon renktas. vegan misin?
Gunay her oynadiginda iyi oynadi. Kupayi aldirdi. Lig sampiyonlugunda da az da olsa payi var. Daha ne olacak? Cv si ugurcandan iyiGünay'dan iyi olmadığını düşündürten nedir ben de onu anlamıyorum, Günay bizde 5 maç üst üste oynamadı bile. Gözümde iyi bir yedek kaleci ve iyi bir karakter, hatta kaptan.
Benim ts'nin midesizliğine şaşkınlığım. Sezon içinde yazıldığında bu kadar sallanmaz demiştim. Yoksa alsınlar bana ne.
Ben beğeniyorum, yani bizde kalecilik yapabilecek seviyede olduğunu ve o baskıyı kaldıracağını düşünüyorum. Hatta karakterini de beğenirdim, ta ki fb'de oynamayı kabul ettiğini görene kadar.
Bize Türk kalecilerin uymadığı konusunda %100 katılıyorum bu arada, istisna olarak tek Uğurcan'ı seçerdim o da 8-10 maks milyona maks.
sonuca baktığında öyle bir doğrular ki.bizim alacağımız kalecinin uğurcan'dan kötü performans vermesi, işin sonucudur ve fb'in uğurcan'ı 15 civarı bonservis ile almasını doğrulamaz.
ben an itibariyle fb'in bu hamlesini mantıklı bulmuyorum. ha uğurcan gelir deli gibi performans verir, onu bilemeyiz. belki de gs da petrovic'i alır ama 0 performans alır. bu işin sonucudur.
ben gs'ın kendisine bu bütçeyi ayırmasını istemezdim şahsen.
Uğurcn son 5 sezonun 4'ünde üst sezon oynadı diyerek zaten ayrılıyoruz. Uğurcan'ın üst düzey oynadığı tek sezon şampiyon oldukları sezondu. Petrovic 25 yaşında Avrupa'da üst düzey 1 sezonu var ki ondan önce MLS'te idi orada gösterdiği performansla zaten Chelsea'ye geldi.ugurcan son 5 sezonun 4unde ust duzey oynadi. petrovic'in ust duzey oynadigi kac sezon var?
Amaç ne peki yetistirici klup olmayami karar verdiler ? Yada al sat islerinden cok mu kar ediyorlar ? Ya da kiraya verdikleri potansiyelleri gelecekte takima montemi ediyorlar ? Bilmedigimden soruyorum.Demiyorlar çünkü alıp oraya buraya kiralayıp satıyorlar. Heriflerin altyapıdan hutchinson çıkıyor onu kiraya veriyorlar yerine 20 milyona başka birini alıyorlar hutchinsonu da 22ye satıyorlar.
Tam bir üretim bandı gibi çalışıyorlar.
günay'ın nasıl cv'si uğurcan'dan iyi yav fb adı geçiyor diye adamı iyice orkun uşak yaptınız.Gunay her oynadiginda iyi oynadi. Kupayi aldirdi. Lig sampiyonlugunda da az da olsa payi var. Daha ne olacak? Cv si ugurcandan iyi