Transfer Nöbeti #5 | 2026 Yaz Arşiv

#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    108
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyle dusunursek zaten her onune gelene istedigi parayi versinler dememiz lazim yoksa bize ne taraftar olarak.. Burasi transfer nobeti disaridan bakan biri bana sen manyak misin diyor sabah aksam gorunce ?
Kisacasi bruno musiala vs kim olursa olsun birilerinin maliyet hesabi yapmasi gayet dogal.. Gelmek istese de istemese de herifin ismi ciddi ciddi geciyor neticede kac aydir
Bruno haberleri kolpa ya bizim muhabirler disinda soyleyen de yok .

Benim de demem o ki bizimkiler Osimhen ayarinda bir harcamaya gitmez, Bruno da olsa gitmez onu demek istiyorum. Osimhen biraz bir istisna oldu , iyi oldu orasi ayri ama artik her yildiz oyuncuya o denli bir harcama yapilacagini sanmam.

Cafer de soyledi az once, Brahim Diaz gibi birini alsinlar iste. Ona da vereceksin yillik 8-9 milyon euro, bonservisi de 30-40 arasi birsey olur.

------------Lukaku-------
Trossard - Kokcu - Salah

Samsunsporun bu sene isi zor , Besiktas iyi geliyor.

Çok ezbere bu yahu. Torreira, Sara, Lesley-Kante, Geundouzi, İsmail Fb burada neye göre üstün ben anlamıyorum. Kendi oyuncularımızı değersizleştirmede üstümüze yok.
torreria geçen seneyi iyi geçirmedi sara'da istikrarsız zaten bunların yerine daha iyisi gelsin diye konuşuyoruz burda hep lesley nasıl topçu bilmiyorum izleyip görücez

torreria geçen seneyi iyi geçirmedi sara'da istikrarsız zaten bunların yerine daha iyisi gelsin diye konuşuyoruz burda hep lesley nasıl topçu bilmiyorum izleyip görücez
lucasın problemi mentaldi ya, fb maçında çıktı genduziyle kanteyi öttürdü fiziksel bi düşüşü vs yok

aşık maşık olmazsa yine 11e yazılır rahat olalım

bir de şöyle bi husus var 2 tane 6 karakterli adamla oynamak gerçekten baya eksi yazıyor, derbilerde veya turnuvalarda makul olabilir ama 34 maçlık ligde en az 20-25 maçta teknik pasör olması lazım o 2liden birinin

yoksa illa bi yerde tıkanıyorsun açamadığın maçlar oluyor.

fbde fred dışı öyle bi adam yok onu da göndermek zorundalar

------------Lukaku-------
Trossard - Kokcu - Salah

Samsunsporun bu sene isi zor , Besiktas iyi geliyor.
ya şu kokcu'yu türk medyası ve bjkliler niye çok abartıyor. gerçekten bunu beğenen var mı aranızda? hiçbir artısı olmayan ayağına top yakışmayan sadece hırslı olduğu gün sağa sola koşturan biri. onun yüzünden fb'ye 2-0'dan maç verdiler bizde bu olsa şu an yerine adam bakıyorduk bunlar 100 milyon falan diyor buna

bir de şöyle bi husus var 2 tane 6 karakterli adamla oynamak gerçekten baya eksi yazıyor, derbilerde veya turnuvalarda makul olabilir ama 34 maçlık ligde en az 20-25 maçta teknik pasör olması lazım o 2liden birinin fbde fred dışı öyle bi adam yok onu da göndermek zorundalar

yoksa illa bi yerde tıkanıyorsun açamadığın maçlar oluyor.
lesley-fabian ruiz-enciso nasıl oldu cafom fmde kurmayı planladığım üçlü

O gitsin bu gitsin şu gitsin.. böyle bir yapılanma tarzı yok. İlk elden çıkarılması gereken adam sara, 20+ bye bye.. leminada da belli ki bazı sıkıntılar var, çok saçma istekleri varsa yollar ayrılabilir onunla da ama lemina gittiği taktirde üstüne bir de torreira’dan da çıkılırsa takımın bir anda tüm hafızasını silmiş oluruz. Böyle bir saçmalığa gerek yol, torreira kesinlikle kalmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt