Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar dediklerin GS'ye geliyor diye de son dk yaptılar , ayrıca bu ülkede rezil olamıyorsun kimse bu tarz kaygılarla haber yapmıyor. (kabataş olayını sallayanlar hala gazeteci bu ülkede) Bana aşırı saçma geliyor bu senaryo olur olmaz bilmem düşüncemi söylüyorum. Yani bana desen ki en kötü ne olabilir baya uçlarda düşün , Gedson'u TJK alsın üstüne Rize'ye kiralasın hatta başkanları olacak keko da bizle dalga geçsin derdim herhalde.
Önder Karaveli beğenmiş paylaşımı bitti o iş

Gunaydin mi gercekten?

Dunku dedigimi tekrarlayim. 2 kötu sonuca kimse kalmaz ortalikta. Acaba belmas bunu dusundumu? Alanya macini zaten kayip yaziyorum icerdeki kayseri macina göt korkusuyla gelemez o belmas denecek baskan

DE562414-E58F-4F0D-BD6C-E22B12FC8A1C.webp
Yöneticisi bu herif olan takım cidden bu savaşı kazanabilir miydi ?

Çapulcu Rize bizle dalga geçiyor ,
Hayatta en sevmediğim takım Gedson'u elimizden kapıyor (TJK ). Psikopat , ağzı bozuk yöneticiye şahit olduk , Tek olumlu yanı FT ile yolları ayırmak oldu. Bir o kadar da olumsuz karar ile Torrenti getirdi. Yani yönetimin artık savunulacak bir tarafı kalmadı. İbra edilir ya da edilmez , seçim olur ya da olmaz ; ancak gördüğüm en çapsız yönetim diyebilirim.

Taraftarın nere giderse gitsin diyip geçiştirmesi için yönetimin 1 hafta önce tek bir açıklamasına bakardı o defteri kapattık alternatif isimlere yöneldik derdin o iş biterdi ama bizim vasıfsızlar ne yaptı trabzon maçı sonrası haberleri bilerek saldılar Gedson bitti vs vs diye millet cepte gördü o dakika sonra naptı bu vasıfsızlar yavaş yavaş kukla muhabirler üzerinden taraftara mesaj vermeye başladılar yok zorunlu opsiyon yok yabancı sayısı ,şimdi iş bu noktaya geldi ya bunun en büyük sebebi Burak Elmas denilen sünepe herifin tekidir o gitmeden Galatasaray asla gerçek potansiyelini yansıtmayacaktır.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ulan tjk olur da bu iş bizim lehimize sonuçlanırsa ananızı laciverte boyamak farz oldu

Taraftarın nere giderse gitsin diyip geçiştirmesi için yönetimin 1 hafta önce tek bir açıklamasına bakardı o defteri kapattık alternatif isimlere yöneldik derdin o iş biterdi ama bizim vasıfsızlar ne yaptı trabzon maçı sonrası haberleri bilerek saldılar Gedson bitti vs vs diye millet cepte gördü o dakika sonra naptı bu vasıfsızlar yavaş yavaş kukla muhabirler üzerinden taraftara mesaj vermeye başladılar yok zorunlu opsiyon yok yabancı sayısı ,şimdi iş bu noktaya geldi ya bunun en büyük sebebi Burak Elmas denilen sünepe herifin tekidir o gitmeden Galatasaray asla gerçek potansiyelini yansıtmayacaktır.

Yav adam zaten transfer yapmayacağız dedi. Fırsat denk gelirse yaparız diye. 6 ay 1 milyondan fazla maaş ve 7m bonservis bizim için fırsat filan değil.

Kendi kendine gaza geldi taraftar. Şimdi de kendi kendine kızıyor. :D

Her görsele. Inanip burda paylaşmayın arkadaşlar. Karavelinin birseye begeni attığı yok

Hayırlısı olsun , bu sezonu kurtaralım da sezon sonu sifir başlangıç yapacağız gibi.

Yav adam zaten transfer yapmayacağız dedi. Fırsat denk gelirse yaparız diye. 6 ay 1 milyondan fazla maaş ve 7m bonservis bizim için fırsat filan değil.

Kendi kendine gaza geldi taraftar. Şimdi de kendi kendine kızıyor. :D

Yani trabzon maçından sonra oluşan gündem tesadüf müydü, hadi diyelim yanlış istihbarat olsun sen yönetim olarak önünü alacaksın yaparsın siteden bir açıklama yine bugünü kurtarırdın. Taraftar en suçsuzu.

Günaydın, Gedson ile alakalı en net bilgi nedir ?

Bu kadar haber pompalayıp ilgilenmedik vesaire diyemezler. Ya alacaklar ya adam gibi açıklayacaklar sebebini. Taraftar ikna olursa ne mutlu yoksa güle güle deriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt