Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.701
- 66.790
- 5.003
az önce bitanesi campos 4-5 tane tranferi bitirmiş diyordu.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Bizde mi tiner cekmeye baslasak ya kartalyuvasi onundeTinerciler mhampe peşinde mesiyle alakaları yok
sadece ahmet bulut değil tüm ünlüler, fenomenler burdan acaip vurgun yapıyorlar. Özel hukuk büroları varmış bu iş için grçen röportaj adam birini ifşaladı twitterda.
evet karıkatur olaylarında aynısını yapmıslarda ondan forumda yasakladıkBu nasil 1 kokusmusluk ya
Herkes birbirinin 5 kurusuna goz dikmis.evet karıkatur olaylarında aynısını yapmıslarda ondan forumda yasakladık
balık baştan kokuyor knkBu nasil 1 kokusmusluk ya
sadece ahmet bulut değil tüm ünlüler, fenomenler burdan acaip vurgun yapıyorlar. Özel hukuk büroları varmış bu iş için grçen röportaj adam birini ifşaladı twitterda.
Bu orta saha bir şey üretmez, takım oyunu oynarsak (emareleri vardı belli dakikalarda) skor yükünü Gomis çekip bu isimlerde mücadele ederse belki skoru tutar.Eldeki malzemeye bakalim
———Cicaldinho———
——Pulgar—Berkan——
Is yaparmi?
Gurbolar toplanalimYurt disindayim birine sovmek istiyorsaniz bana diyin ben sizin yerinize kufur ederim
Alakası yok.ben ona çok ağır küfür ettim hatta seni vururum dedim bir sıkıntı olmadıBülent uslu da aynı. Bizle alakalı paylaşımlarını bilerek yapıyor tahrik ediyor, sonra küfür esenleri direkt dava ediyor. Biri söylemişti onu da
Iktidar hadi neyse de yani insanlar (hadi fenomenleride insan olarak niteledim) birbirine bu kadar sevmeye egik olmasi...balık baştan kokuyor knk
bu ülke birbirini silkmeye kurulu. iyi bir reform olmaz ise millet birbirini yiyecek zaten.
masonum senin arkanda mason lobisi var zatenYurt disindayim birine sovmek istiyorsaniz bana diyin ben sizin yerinize kufur ederim