Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ömer veya Berkan sol bek yapıp Morutan ı orta sahaya koysak nasıl olur acaba? İlk geldiği dönemde orda güzel maçlar çıkarmıştı

Pena
Boey-Nelsson-Marcao-Berkan
Pulgar
Emre-Morutan-Cicaldau-Kerem
Gomis

Duruma göre Mostafa Mohamed, PvA ve Feghouli filan dahil edilir işte takıma

Adamlar ne koparırsak kardır diye düşünüyor. Kolay kazanılan para güzel olur

buldum o videoyu,bu aciklamadan sonra uefaya sevkedilmisti fb🤣🤣🤣

Bülent uslu da aynı. Bizle alakalı paylaşımlarını bilerek yapıyor tahrik ediyor, sonra küfür esenleri direkt dava ediyor. Biri söylemişti onu da

Birkaç sene önceki tsnin yapacağı transferleri simdi biz yapıyoruz sanki

sadece ahmet bulut değil tüm ünlüler, fenomenler burdan acaip vurgun yapıyorlar. Özel hukuk büroları varmış bu iş için grçen röportaj adam birini ifşaladı twitterda.

Yurt disindayim birine sovmek istiyorsaniz bana diyin ben sizin yerinize kufur ederim

Arkadaşlar lütfen kişi ve kurumlara küfür etmeyelim.Kurum ve kişi ismi vermek tehlikelidir.O yüzden kişi ve kurum ismi vermeden küfür edelim mesala bejeke ,sikeciler,tinerciler,lazio ve hamsiler gibi..Rizespora doğrudan küfür edebilirsiniz

Bülent uslu da aynı. Bizle alakalı paylaşımlarını bilerek yapıyor tahrik ediyor, sonra küfür esenleri direkt dava ediyor. Biri söylemişti onu da
Alakası yok.ben ona çok ağır küfür ettim hatta seni vururum dedim bir sıkıntı olmadı

balık baştan kokuyor knk

bu ülke birbirini silkmeye kurulu. iyi bir reform olmaz ise millet birbirini yiyecek zaten.
Iktidar hadi neyse de yani insanlar (hadi fenomenleride insan olarak niteledim) birbirine bu kadar sevmeye egik olmasi...
Su kanunlari yazan parlemento da ''halk'' tarafindan secildi tabi orasi ayri konu. Ilginc bir dongu.

Sevdigim bir ulke olmasa aslinda eglenceli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt