Ali Rüzgar
Sarı Üye
- 23 Haziran 2021
- 564
- 723
- 503
Hoca Berkanı sol bekte deniyormuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
soru sorduk heralde
reisGördüğüm kadarıyla hep oradan adam kovalıyormuşuz. Fener'in Rogon olayı gibi.
Kıstas olarak alınır mı bilmiyorum ama en basitinden Gomis. Duruma göre de Barkley.kimleri aldık onlardan
soru sorduk heralde
yahu zaten oturup düşünse 5 dk , hangi takıma kiralarız , kim girer o mali topa.son cümlesi yeterli "Bir kere ben kazık yiyeyim!".
gedsonu rizeye tekli eden de budur
Kıstas olarak alınır mı bilmiyorum ama en basitinden Gomis. Duruma göre de Barkley.
Buymuş zaten. Söylenilene göre rizenin haberi bile yokmuş transferden, bulut aramış söylemiş gedsonu ister misin diye. Adamı kin bürümüş, aklınca intikam aldığını sanıyorson cümlesi yeterli "Bir kere ben kazık yiyeyim!".
gedsonu rizeye tekli eden de budur
Denesin bakalim insallah orda faydali olurda seneye oraya bunu monte eder yabanci siniri icin elimizi rahatlatiriz.Hoca Berkanı sol bekte deniyormuş
Orta sahada +1 yabancı kullanabilmek adına mantıklı Berkan ı sol bek olarak denemek, ama diğer yandan kim olacak o orta saha? Yönetim daha böyle bir hamle yapmadıHoca Berkanı sol bekte deniyormuş
oyuncular takıma katkı verecek kaliteye sahip isimler olduğu sürece aynı menajerden/menajerlik şirketinden olmalarında bir sakınca görmüyorum.yani 4 transfer yapmışız sene başında da bir sürü transfer sadece 1 oyuncu oradan ki onun da nasılg eldiği belli
belki de sen haklısın ama bana bu ışıtan gün olayı bilerek abartılıyor ve yalan yanlış bilgiler dolanıyor gibi geliyor
en azından elimizdeki verilere göre
mesela rogon veya bizim eski davila olayında bir sürü oyuncu alınıp satılıyor
halis mi bu bilgiHoca Berkanı sol bekte deniyormuş
Levent tüzemen Aspor'da 5 - 10 dk ağır giydirdi bu konuda.Buymuş zaten. Söylenilene göre rizenin haberi bile yokmuş transferden, bulut aramış söylemiş gedsonu ister misin diye. Adamı kin bürümüş, aklınca intikam aldığını sanıyor