Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
soru sorduk heralde
1643971833443.webp

son cümlesi yeterli "Bir kere ben kazık yiyeyim!".
gedsonu rizeye tekli eden de budur
yahu zaten oturup düşünse 5 dk , hangi takıma kiralarız , kim girer o mali topa.
"Abi Rize'yi arayalım, o adam GS'ye laf atmak poz vermek için en kötü yapar" ... 10 dk sürmemiştir o muhabbet.

Kıstas olarak alınır mı bilmiyorum ama en basitinden Gomis. Duruma göre de Barkley.

yani 4 transfer yapmışız sene başında da bir sürü transfer sadece 1 oyuncu oradan ki onun da nasılg eldiği belli

belki de sen haklısın ama bana bu ışıtan gün olayı bilerek abartılıyor ve yalan yanlış bilgiler dolanıyor gibi geliyor

en azından elimizdeki verilere göre

mesela rogon veya bizim eski davila olayında bir sürü oyuncu alınıp satılıyor

yani 4 transfer yapmışız sene başında da bir sürü transfer sadece 1 oyuncu oradan ki onun da nasılg eldiği belli

belki de sen haklısın ama bana bu ışıtan gün olayı bilerek abartılıyor ve yalan yanlış bilgiler dolanıyor gibi geliyor

en azından elimizdeki verilere göre

mesela rogon veya bizim eski davila olayında bir sürü oyuncu alınıp satılıyor
oyuncular takıma katkı verecek kaliteye sahip isimler olduğu sürece aynı menajerden/menajerlik şirketinden olmalarında bir sakınca görmüyorum.

Pena ve pulgara yakışmış antrenman formaları. Tam gs topçudu tipi var ikisinde de. Bence ikiside takımı çok sevecek kendini bulacak bizde onları seveceğiz. Ve yeni bir denayer gedson onyekuru hikayesi olur gibi :D Opsiyonları da yok tam olur :))

Buymuş zaten. Söylenilene göre rizenin haberi bile yokmuş transferden, bulut aramış söylemiş gedsonu ister misin diye. Adamı kin bürümüş, aklınca intikam aldığını sanıyor
Levent tüzemen Aspor'da 5 - 10 dk ağır giydirdi bu konuda.

Benfica ile kulüp arasındaki yazışmalar var elimde - ne maddeler var orda , kimler bilerek neler yaptırmış belli . Konuşturmayın şimdi beni diye epey sinirlendi ve ekledi "BJK falan olmasada GS alamayacaktı durumu olmadığı için" dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt