Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ya bu ne avsgdhj

Dedikoduları takip ederken gördüm.
Sergen işi saçma ama deseler net gelir.
Benim tercihim Okan...BE ama yerli getirecekse onunla çalışmaz. Öyle diyorlardı yani. Yeni yönetimden beklentim diyeyim ondan ama bu diyalog doğruysa hoca kararıdır o... Bence tabii.

Uefa kupasi ve avrupa super kupasi ilen kapatmak dilegiyle sezonu,iyi geceler rengdaslar👨‍💻

1644103548263.webp

hayal iken gerçeğe dönüşür inş bu fotografta olduğu gibi

Sergen'in ergen halleri
Turphanın 13 yaşında gelip analiz yapıp durması
Mahmut Yoldaturfan vakası
Hayri'nin herife Amerika'dan internet faturası atması
Aysel'in forum erkeklerini peşinden koşturması

2010ların önemli olaylarıydı.
Mutlu olduğumuz son zamanlar idi

20 gunde hoca mi kovulur lan?! Bi de yerine düşündükleri adam ganyan bayi sergen mi??

Aman aman boyle bir sacmaliga girmeyin. Biz torrent olmasa bile bu kadar caliskan futbol konusan adam gelsin diyoruz herifler altili ganyan bayide antreman yaptiracak hocayla anlaşıyorlar, hayatta istemem sergen falan

Corona geciren var mi yakin zamanda ? Bugun hizli test yaptim pozitif cikti. Eklem sizisi, biraz bas agrisi ve burun kasintisi disinda pek birsey yok ama devaminda olusabilen semptomlar icin fikir almak isterim.
Annem geçirdi. Ateş tat koku kaybı, mide bulantısı, uyuyamama, nefes alamama, baş ağrısı, eklem ağrısı kas ağrıları, burun akıntısı, öksürük, geniz akıntısı hepsi vardı.

Sn Nihat kırmızı, bir maçla transfer mi seklillenir .... Böyle amatörce açıklama mi olur? Yazık değil mi? Ney defisecek Alanya maçının sonucuna göre?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt