Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olabilir, onun gibi bir çok isim sayılabilir ama adama ne sunacağın önemli. Mevcut kadrodan bir şey olmayacağı yeterince anlaşılmış durumda ve hangi bütçeyle dirilteceksin bu takımı?!..TD le bitmiyor iş; farklı oyun anlayışlarına sahip Pep-Kloop u birlikte getirsen n' olur?..
Adsnin kadrosuna hic baktinmi

Sezon basi hangisini bize alirdin samet aybaba varken

Montella varken simdi bize hangilerini alirsin

Transfer lazim tamamda varolana deger katacak td daha onemli transferden

neden öyle olsun ki

uçup kaçan trabzonun durumu ortada bariz hakem destekleri, 1 kaleci 1 bakasetasla yürüdüler

bence bizim de iki bek iki ortasaha transferi ile çok şeyi değiştirme kabiliyetimiz var

burada torrent mi kalır başkası mı gelir ona düşüyor iş
Olumsuzum. TS durmuyor ki, bizim yapmamız gereken hamleleri onlar yapıyor hala. Birinden verim alamazsa ikincisi, üçüncüsü olacak seneye. Cica kıpırdar mı, Morutan' dan profesyonel futbolcu olur mu, yanında iyi adamlar olursa Berkan iş yapar mı vs vs? diye diye nereye gidilebilir ki?..BJK bile bizden daha iyi durumda olacaktır...

berkan'ı eleştirenler ilk sayfa yorumlarına bi baksın
dün neydiniz bugün ne oldunuz..

Seneye forvet, sağ açık, 8 no, 6 no, yerli sol bek, yerli sağ bek, yerli kaleci, yerli stoper şart gibi gözükmekte. Bu yönetim kaçını alabilir alsa da hangi kalitede alır muamma
Mayıs ayında bu yönetimin kalacağına inanmıyorum, başkanın adı yine Burak Elmas olsa bile yönetimini değiştirmek zorunda kalır. Ki seçim yoluna gidilirse yeniden seçileceğine de inanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt