Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Sivasspor, Dijon'dan Moussa Konate'yi transfer etti. (Trt Spor)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adsnin kadrosuna hic baktinmiOlabilir, onun gibi bir çok isim sayılabilir ama adama ne sunacağın önemli. Mevcut kadrodan bir şey olmayacağı yeterince anlaşılmış durumda ve hangi bütçeyle dirilteceksin bu takımı?!..TD le bitmiyor iş; farklı oyun anlayışlarına sahip Pep-Kloop u birlikte getirsen n' olur?..
Olumsuzum. TS durmuyor ki, bizim yapmamız gereken hamleleri onlar yapıyor hala. Birinden verim alamazsa ikincisi, üçüncüsü olacak seneye. Cica kıpırdar mı, Morutan' dan profesyonel futbolcu olur mu, yanında iyi adamlar olursa Berkan iş yapar mı vs vs? diye diye nereye gidilebilir ki?..BJK bile bizden daha iyi durumda olacaktır...neden öyle olsun ki
uçup kaçan trabzonun durumu ortada bariz hakem destekleri, 1 kaleci 1 bakasetasla yürüdüler
bence bizim de iki bek iki ortasaha transferi ile çok şeyi değiştirme kabiliyetimiz var
burada torrent mi kalır başkası mı gelir ona düşüyor iş
hoca nerden buldu anlamadım geçen sene hiç dikkatimi çekmedi alanyada meğer herife pas vermiyolarmış
Mayıs ayında bu yönetimin kalacağına inanmıyorum, başkanın adı yine Burak Elmas olsa bile yönetimini değiştirmek zorunda kalır. Ki seçim yoluna gidilirse yeniden seçileceğine de inanmıyorumSeneye forvet, sağ açık, 8 no, 6 no, yerli sol bek, yerli sağ bek, yerli kaleci, yerli stoper şart gibi gözükmekte. Bu yönetim kaçını alabilir alsa da hangi kalitede alır muamma
Enflasyon varkaan ayhan 4-5 falan eder max. ne 10 milyonu yav
kaan ayhan 4-5 falan eder max. ne 10 milyonu yav
Toplam kaanla beraber 10 milyon demiş yav kaan 10 milyon değil.kaan ayhan 4-5 falan eder max. ne 10 milyonu yav
Toplam kaanla beraber 10 milyon demiş yav kaan 10 milyon değil.