- 30 Ağustos 2009
- 30.218
- 20.169
- 2.593
Dexter ölmemiş be hüzünlendim, malca 1 final idi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaş faktörünüde düşünürsek Mertens'in rakamlar oldukça korkutucu bu adam son düzlükte bayılmazsa iyi
Daha izlememiş olan vardır diye insan bi spoiler tuşuna basar yawDexter ölmemiş be hüzünlendim, malca 1 final idi
Birazdan linçlencen gibi geldiRafa'da F/P olarak iyi değil 10 m euro imza parası senelik 6 m euro totalde 28 m euro.mertense tutup dusuk maasla
yerine rafayi alabilirdik de oda cok pahaliydi yaw
Rafa'da F/P olarak iyi değil 10 m euro imza parası senelik 6 m euro totalde 28 m euro.
Şimdi her istedigimiz oluyor ya öyle deniyor yani Genç messiyi GS formasiyla izlebilecekmiyizCennette baktınız sarı kırmızı üstlü biri dolanıyo
Bilin ki benim
fanatik fenerli yapmaz şunuDexter ölmemiş be hüzünlendim, malca 1 final idi
İstikrar sağlanmışken devam etmek lazım çünkü bu senaryoyu çok yaşadık dönüp dolaşıp yine Okan hoca istenecek olan arada kaybolan yıllara olacak.Aslinda buruk beyle bu sezon samptan sonra vedalasip
4-3-3 oynatan ofans hocasiyla devam etmeliyiz
10 numara artik yok modern futbolda
Niye spoiler verdin ki?Dexter ölmemiş be hüzünlendim, malca 1 final idi
İstikrar sağlanmışken devam etmek lazım çünkü bu senaryoyu çok yaşadık dönüp dolaşıp yine Okan hoca istenecek olan arada kaybolan yıllara olacak.
Daha izlememiş olan vardır diye insan bi spoiler tuşuna basar yaw
gece gece kafayı kapattım herhaldeŞimdi her istedigimiz oluyor ya öyle deniyor yani Genç messiyi GS formasiyla izlebilecekmiyiz
Daha izlememiş olan vardır diye insan bi spoiler tuşuna basar yaw
fanatik fenerli yapmaz şunu
Beni mutlu eden bir hadiseyi sizinle paylaşmak istedim şimdiye kadar herkes izlemiştir diye düşündümNiye spoiler verdin ki?