Oğuz Özçelik
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 2.688
- 1.399
- 1.198
Oooo günün ilk "ilgi" twiti düşmüş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sinan yılmaz buna savunması rezalet diyordu ve beğenmiyordu
Bencede osimhen ve kiralık opsiyonlu sağ bek stoper yapacaklar gibibunlar parayı osimhen e saklıyor olabilir.
Osimhen çok önemli bu takım için cidden çocuk yürekten oynuyor ve bi şekilde pozisyona sokuyor takımıOsimhen süperman değil ki, onu alıp başka kaliteli transfer yapmayarak kadroyu çöpe çevirirsek ne anlamı kalır.
Ben bilmem fazla izlemedim ads'yi ama süper lig gurmesidir sinan yılmaz. Geçen ads maçında 3 golde hatası olduğunu söyledi . Bu tarz adamlar ads de ve gs de farklı görünürler sahada. Aynı şey değil bence. Morutan romanyada messi gibi görünüyordu, diagne kasımpaşada gomis gibi görünüyordu.Halt etmiş. Bizim maçta ve FB maçında ortasahayı tek başına aldı bu adam. En önemli özelliği top kaybetmiyor, topu iyi dağıtıyor. Toreira gibi sağa ver sola ver değil dikine pas, topla katetme, ara pas gibi işleri de var. Ayrıca 3 milyona alacağın bir adam bu çok düşünülecek birşey yok. Sinan bey kardeşimiz, Toreira - Sara yerine girecen Berkan - Demirbay'lardan memnunsa konuşsun.
Ara transferde Berke Özer - Maestro - Walker Peters alınıp Nelson kadro da tutulsa bile yeterli. Rashford bu pastanın süsü olur ama onsuz bile bu 3 adam benim için yeterli.
Ben bilmem fazla izlemedim ads'yi ama süper lig gurmesidir sinan yılmaz. Geçen ads maçında 3 golde hatası olduğunu söyledi . Bu tarz adamlar ads de ve gs de farklı görünürler sahada. Aynı şey değil bence. Morutan romanyada messi gibi görünüyordu, diagne kasımpaşada gomis gibi görünüyordu.