Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan yılmaz buna savunması rezalet diyordu ve beğenmiyordu

Halt etmiş. Bizim maçta ve FB maçında ortasahayı tek başına aldı bu adam. En önemli özelliği top kaybetmiyor, topu iyi dağıtıyor. Toreira gibi sağa ver sola ver değil dikine pas, topla katetme, ara pas gibi işleri de var. Ayrıca 3 milyona alacağın bir adam bu çok düşünülecek birşey yok. Sinan bey kardeşimiz, Toreira - Sara yerine girecek Berkan - Demirbay'lardan memnunsa böyle gereksiz konuşmalara devam etsin. 10 milyon olsa adam bende bu kadar savunmam ama 3 yahu. Toreira nın aşk acısından şampiyonluk gidecekken bu adamı bu paraya almamak olmaz.

popcorn.gif

GS Trasnfer Sezon 2 Bölüm 16 için kendimizi hazırlayalım.

Halt etmiş. Bizim maçta ve FB maçında ortasahayı tek başına aldı bu adam. En önemli özelliği top kaybetmiyor, topu iyi dağıtıyor. Toreira gibi sağa ver sola ver değil dikine pas, topla katetme, ara pas gibi işleri de var. Ayrıca 3 milyona alacağın bir adam bu çok düşünülecek birşey yok. Sinan bey kardeşimiz, Toreira - Sara yerine girecen Berkan - Demirbay'lardan memnunsa konuşsun.
Ben bilmem fazla izlemedim ads'yi ama süper lig gurmesidir sinan yılmaz. Geçen ads maçında 3 golde hatası olduğunu söyledi . Bu tarz adamlar ads de ve gs de farklı görünürler sahada. Aynı şey değil bence. Morutan romanyada messi gibi görünüyordu, diagne kasımpaşada gomis gibi görünüyordu.

Ara transferde Berke Özer - Maestro - Walker Peters alınıp Nelson kadro da tutulsa bile yeterli. Rashford bu pastanın süsü olur ama onsuz bile bu 3 adam benim için yeterli.

Ben bilmem fazla izlemedim ads'yi ama süper lig gurmesidir sinan yılmaz. Geçen ads maçında 3 golde hatası olduğunu söyledi . Bu tarz adamlar ads de ve gs de farklı görünürler sahada. Aynı şey değil bence. Morutan romanyada messi gibi görünüyordu, diagne kasımpaşada gomis gibi görünüyordu.

Sinan Yılmaz'ı ben de beğeniyorum ama her dediği kanun değil. Onun yaşından fazla benim futbol izlemişliğim var. Ben şartlara ve duruma göre konuşan biriyim. Maddi ve fiziki şartları analiz ettiğimde Maestro çok mantıklı.

Mevcut durumda bizim işbilmezler kimseyi alamayacak gibiler. Ayrıca parayı da sezon sonuna Osimhen'e saklayacak gibi davranıyorlar. Yani sana 3 - 4 milyonluk bir oyuncu lazım. Yoksa Maestro benim ilk tercihim olabilir mi? Oraya koyacağın kalitede adamlar özellikle ara transferde çift haneden başlar. Yani mevcut şartlar altında iyi ve stratejik bir tercih olur diyorum.

kaç yaşında adamız daha 1 transfer döneminde ne sükse yapabildik ne de yetiştirebildik.göremedik yani.inanılır gibi değil.0 borç olsa bile yine bunlar zamanında oyuncu getirmez.

ilk yarıyı 8 puan önde kapatmışsın ,

şampiyonluk fırsatı ayağına kadar gelmiş ,

fikstür belli ikinci yarı kol gibi deplasmanların var , sen gidip en kolay deplasmanda puan bırakmışsın

transfer sezonu açılmış eksiklerin var ve hala inat yapar gibi bekliyorsun.

Buradan şampiyonluk giderse o başkanı , pastacısı , simitçisi artık her kimse avareleri bir daha bu klupten içeri giremezler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt