Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her puan kaybında hoca değil, istifa, hakaretler eden bir taraftar kitlesine nasıl dayasın sırtını? Sırtını dayayacak bir güvence mi verdi taraftar Okan hocaya?
Napalım aramızda para toplayıp bi 3 mil euro da biz mi verelim. Taraftar her maç stadı dolduruyor. En aptal sonuçlarda bile stad tek bir tepki göstermedi final maçlarını kaybettiğinde bile. Daha napcaktı taraftar, yönetimi savunmasına alkış mı tutalım. Hadi ordan.

Birsürü rekor kırdın iyi güzel tmm hocam, ama İsmail Kartal da 2 puan arkandan geldi, seni sahanda yendi, az kalsın Avrupadan da bi kupa getiriyordu. Sonuç = adını ve ülkesini bilmediğim biryerde görev yapıyor. Daha düne kadar işsizdi.

Sakın ola BÖBÜRLENME

Geçende de ondan önce de maç sonu aynı şeyleri söyledi.

Ajax maçı ve çok mu önemli, taraftarımız her zaman haklıdır ama biz maça konsantre olmak istiyoruz dersin konuyu kapatırsın.

Bizim akıl sağlığımız yerinde demek doğru diyorsan birşey diyemem buna.
Onları dinlemedim akıl sağlımız yerinde kısmını ben daha çok belli bir zümre var sosyal medyada eleştirmeyen hakaret vb eden, tüm oyuncuları çöp eden o kısma dediğini düşünüyorum açıkcası. Takımda çok önemli bir oyuncunun sakatlandığını ve sakatlar olduğunda kadronun daraldığından da bahsetti sonuçta hoca.

Hoca bu açıklamayla yarın yaşanabilecek kötü bir senaryoya alenen malzeme vermiş. Sezon başı da orta sahaya takviye istendiği zaman 12 kişiyle mi oynayacağız tarzı bir yanıt vermişti, bu açıklama da bu minvalde bir söylem.

Hoca bu açıklamayla yarın yaşanabilecek kötü bir senaryoya alenen malzeme vermiş. Sezon başı da orta sahaya takviye istendiği zaman 12 kişiyle mi oynayacağız tarzı bir yanıt vermişti, bu açıklama da bu minvalde bir söylem.
12 kişi mi oynayacağız, city veya real tutsunlar ve bu açıklama. Girme böyle işlere yuvarlak cevap ver geç işte. İstemsiz saçmalayabiliyor bazen insanlar böyle durumlarda

Her puan kaybında hoca değil, istifa, hakaretler eden bir taraftar kitlesine nasıl dayasın sırtını? Sırtını dayayacak bir güvence mi verdi taraftar Okan hocaya?
1 milyar euroluk kadroyla 2 kuruşluk ligde 3 gramlık top oynattı da mı döndük

Hamzaoğlu denen herif bile kendi kurmadığı,fbden geride olduğu takıma geldi 3 tane kupa kaldırdı ve oyun olarak da bir şey izledik,bak hamza bile izletebildi o şartlarda,sonra vizyonu olmadığı için batırdı kendisini o ayrı

Bu 2 sene şmp oldu 3.sene de önde ama hala ne oynattığı belli değil,transfer rezaletlerine zaten girmiyorum,avrupa kepazeliğini hiç saymıyorum,hamzayı bile destekleyenler kendisini 2 şmp luğa rağmen niye desteklemiyo niye kimse güvenmiyo kendi düşünsün ve bulsun

Son gün yana yana orta saha aramışlardı, Rabioya 10 küsür milyon vermişlerdi.

bence icinden sovuyordur
Nasıl sövmesin ki Prag’a elendiği beklerle Ajax maçına çıkaracaklar adamı.

Ezeli rakibinin rotasyonu zaten genişken devre arası çatır çutur rotasyonu güçlendirdi.

Sen bankalar birliğinden çıkacak kadar güçlüsün ilk defa ekonomik olarak, Mikau’ya falan 25 teklif edebiliyorsun ama hala kiralık bek kovalıyorsun.

Süper zeka taraftarımız da diyor ki yönetim yalaması Okan Hoca :D Bunlar FM zannediyorlar hayatı

Trtsporda 18 maç dönüşümlü verecekti adamlar konuşup duruyor izlenecek gibi değil.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Net saçmalamış bence hoca. Taraftar tepki göstermekte sonuna kadar haklı sanki ortada birşey yokmuş gibi konuşuyor, akıl sağlığı yerinde olmayan bizim yönetim
Orada soruya bakmak lazım.

Çok büyük kriz varmış gibi bir ortam oluşuyor sosyal medyada, siz bu algıya katılıyor musunuz?

Soru bu. Burada asıl sıkıntı soruda bence. Soru "Transferde eksikler hala giderilmedi, taraftarların endişeleri(tepkileri) var ne söylemek istersiniz?" gibi bir şey olsaydı. Beklediğin cevap gelirdi belki de.

Nasıl sövmesin ki Prag’a elendiği beklerle Ajax maçına çıkaracaklar adamı.

Ezeli rakibinin rotasyonu zaten genişken devre arası çatır çutur rotasyonu güçlendirdi.

Sen bankalar birliğinden çıkacak kadar güçlüsün ilk defa ekonomik olarak, Mikau’ya falan 25 teklif edebiliyorsun ama hala kiralık bek kovalıyorsun.

Süper zeka taraftarımız da diyor ki yönetim yalaması Okan Hoca :D Bunlar FM zannediyorlar hayatı
Dalga mı geçiyosun

20m verdirdi ya hani 2 beke daha yeni?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt