- 3 Temmuz 2012
- 139.287
- 87.782
- 5.338
juventus benfica macı zamanı nobet kapatılabılır mı @Alper Altun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Napalım aramızda para toplayıp bi 3 mil euro da biz mi verelim. Taraftar her maç stadı dolduruyor. En aptal sonuçlarda bile stad tek bir tepki göstermedi final maçlarını kaybettiğinde bile. Daha napcaktı taraftar, yönetimi savunmasına alkış mı tutalım. Hadi ordan.Her puan kaybında hoca değil, istifa, hakaretler eden bir taraftar kitlesine nasıl dayasın sırtını? Sırtını dayayacak bir güvence mi verdi taraftar Okan hocaya?
Onları dinlemedim akıl sağlımız yerinde kısmını ben daha çok belli bir zümre var sosyal medyada eleştirmeyen hakaret vb eden, tüm oyuncuları çöp eden o kısma dediğini düşünüyorum açıkcası. Takımda çok önemli bir oyuncunun sakatlandığını ve sakatlar olduğunda kadronun daraldığından da bahsetti sonuçta hoca.Geçende de ondan önce de maç sonu aynı şeyleri söyledi.
Ajax maçı ve çok mu önemli, taraftarımız her zaman haklıdır ama biz maça konsantre olmak istiyoruz dersin konuyu kapatırsın.
Bizim akıl sağlığımız yerinde demek doğru diyorsan birşey diyemem buna.
Hayırjuventus benfica macı zamanı nobet kapatılabılır mı @Alper Altun
Çıkıp niye yönetime sövmüyor da eleştirileri kendi üstüne çekiyor diye rahatsız oldu şehzadelerimiz.mevzu ne okan hoca foruma mi sovmus?
Doğru söze ne diyebilirim ki.. bence hoca lafı soruyu soran art niyetli muhabire attı.. hoca bazen taraftarı karşısına aldığı oluyor ne hakkıdır ne de haddi.. bunu da belirteyim..Hoca asla yönetime laf atmamalı taraftara da atmamalı. Dediğim bu, onun işi değil
12 kişi mi oynayacağız, city veya real tutsunlar ve bu açıklama. Girme böyle işlere yuvarlak cevap ver geç işte. İstemsiz saçmalayabiliyor bazen insanlar böyle durumlardaHoca bu açıklamayla yarın yaşanabilecek kötü bir senaryoya alenen malzeme vermiş. Sezon başı da orta sahaya takviye istendiği zaman 12 kişiyle mi oynayacağız tarzı bir yanıt vermişti, bu açıklama da bu minvalde bir söylem.
1 milyar euroluk kadroyla 2 kuruşluk ligde 3 gramlık top oynattı da mı döndükHer puan kaybında hoca değil, istifa, hakaretler eden bir taraftar kitlesine nasıl dayasın sırtını? Sırtını dayayacak bir güvence mi verdi taraftar Okan hocaya?
Olm seviyoruz ama bu kadar da değil
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
bence icinden sovuyordurÇıkıp niye yönetime sövmüyor da eleştirileri kendi üstüne çekiyor diye rahatsız oldu şehzadelerimiz.
Son gün yana yana orta saha aramışlardı, Rabioya 10 küsür milyon vermişlerdi.Hoca bu açıklamayla yarın yaşanabilecek kötü bir senaryoya alenen malzeme vermiş. Sezon başı da orta sahaya takviye istendiği zaman 12 kişiyle mi oynayacağız tarzı bir yanıt vermişti, bu açıklama da bu minvalde bir söylem.
Nasıl sövmesin ki Prag’a elendiği beklerle Ajax maçına çıkaracaklar adamı.bence icinden sovuyordur
Orada soruya bakmak lazım.Net saçmalamış bence hoca. Taraftar tepki göstermekte sonuna kadar haklı sanki ortada birşey yokmuş gibi konuşuyor, akıl sağlığı yerinde olmayan bizim yönetim
Dalga mı geçiyosunNasıl sövmesin ki Prag’a elendiği beklerle Ajax maçına çıkaracaklar adamı.
Ezeli rakibinin rotasyonu zaten genişken devre arası çatır çutur rotasyonu güçlendirdi.
Sen bankalar birliğinden çıkacak kadar güçlüsün ilk defa ekonomik olarak, Mikau’ya falan 25 teklif edebiliyorsun ama hala kiralık bek kovalıyorsun.
Süper zeka taraftarımız da diyor ki yönetim yalaması Okan HocaBunlar FM zannediyorlar hayatı
Şu hali memnun bence. Zaten onu kovacak yürek cesaret yok bunlarda. İstedim almadılar der sıyırır işin içinden. Aldıklarını da istememiştim mecburdum der.bence icinden sovuyordur