Berkan Yağız
Kırmızı Üye
- 10 Mayıs 2013
- 2.194
- 994
- 1.233
geçen hafta bugün dursun özbek'in hastaneden çıkışı bekleniyor bankalar birliğinden çıkmak için diyorlardı ne oldu o mevzu??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acaba 1 Şubat’ı falan mı bekliyorlargeçen hafta bugün dursun özbek'in hastaneden çıkışı bekleniyor bankalar birliğinden çıkmak için diyorlardı ne oldu o mevzu??
Yav adamın listede Jelert yokmuş ya haniDalga mı geçiyosun
20m verdirdi ya hani 2 beke daha yeni?
Nasıl sövmesin ki Prag’a elendiği beklerle Ajax maçına çıkaracaklar adamı.
Ezeli rakibinin rotasyonu zaten genişken devre arası çatır çutur rotasyonu güçlendirdi.
Sen bankalar birliğinden çıkacak kadar güçlüsün ilk defa ekonomik olarak, Mikau’ya falan 25 teklif edebiliyorsun ama hala kiralık bek kovalıyorsun.
Süper zeka taraftarımız da diyor ki yönetim yalaması Okan HocaBunlar FM zannediyorlar hayatı
Soramadıklarına göre ne halt ettiklerini biliyorlar.Çok güçlü bir yönetim olsa, 20 küsür milyona 2 bek aldık nerde onlar diye bi hesap sorar.
Yav adamın listede Jelert yokmuş ya hani![]()
insallah sadece icinden sovmekle kalmayip yonetime baski da yapiyordur. basina karsi tabi ki durust olmayacak. demecler uzerinden yorum yapmak sacma.Nasıl sövmesin ki Prag’a elendiği beklerle Ajax maçına çıkaracaklar adamı.
Ezeli rakibinin rotasyonu zaten genişken devre arası çatır çutur rotasyonu güçlendirdi.
Sen bankalar birliğinden çıkacak kadar güçlüsün ilk defa ekonomik olarak, Mikau’ya falan 25 teklif edebiliyorsun ama hala kiralık bek kovalıyorsun.
Süper zeka taraftarımız da diyor ki yönetim yalaması Okan HocaBunlar FM zannediyorlar hayatı
20m euroya
Solbek: Archie Brown
Sag bek: Nordie Mukiele
cok rahat alinabilirdi
buruk bey topculardan anlamiyor
Bari sen yapma yavBuna okan buruk bile inanmaz ahbert
Bari sen yapma yav
Bu adamdan daha yönetimci bir adam yoktur heralde değil mi? Sallıyor mudur sence?
isler kotu giderse bahanesi var diye islerin iyi gitmesini istemez diyorsun yani. ilginc bir mantik.Şu hali memnun bence. Zaten onu kovacak yürek cesaret yok bunlarda. İstedim almadılar der sıyırır işin içinden. Aldıklarını da istememiştim mecburdum der.
Yav adamın listede Jelert yokmuş ya hani
Doue’yi alamadıkları için panikle Jelert aldılar falan?