Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçen hafta bugün dursun özbek'in hastaneden çıkışı bekleniyor bankalar birliğinden çıkmak için diyorlardı ne oldu o mevzu??

Djiku ile Osayi’yi satacaklarsa biz alalım bari yav

—-———Berke——-
Sanchez—Nelson—Djiku
Osayi————————BAY
—-—Torreira—-Sara——
——-Mertens—-Yunus
————-Osimhen———

Nasıl sövmesin ki Prag’a elendiği beklerle Ajax maçına çıkaracaklar adamı.

Ezeli rakibinin rotasyonu zaten genişken devre arası çatır çutur rotasyonu güçlendirdi.

Sen bankalar birliğinden çıkacak kadar güçlüsün ilk defa ekonomik olarak, Mikau’ya falan 25 teklif edebiliyorsun ama hala kiralık bek kovalıyorsun.

Süper zeka taraftarımız da diyor ki yönetim yalaması Okan Hoca :D Bunlar FM zannediyorlar hayatı

Çok güçlü bir yönetim olsa, 20 küsür milyona 2 bek aldık nerde onlar diye bi hesap sorar.

Editör olsam OB'nin açıklamalarını manşete şu şekilde taşırdım:

Buruk ATEŞ Saçtı
Başarılı antrenör Florya ihalesindeki kritik viraj öncesi yönetime gelen eleştiri oklarına zehir püskürdü

'AKIL SAĞLIKLARI YOK'

20m euroya

Solbek: Archie Brown
Sag bek: Nordie Mukiele

cok rahat alinabilirdi

buruk bey topculardan anlamiyor

Bide çok büyük isimler hariç hep veto ediyormuş isimleri. Zaten kendi açıklamasından da belli. Büyük isimler kovalıyoz gibi. Valla bilmiyorum ama o koruduğun yönetim 2 dakkada seni böyle satar işte Okan hoca.

Nasıl sövmesin ki Prag’a elendiği beklerle Ajax maçına çıkaracaklar adamı.

Ezeli rakibinin rotasyonu zaten genişken devre arası çatır çutur rotasyonu güçlendirdi.

Sen bankalar birliğinden çıkacak kadar güçlüsün ilk defa ekonomik olarak, Mikau’ya falan 25 teklif edebiliyorsun ama hala kiralık bek kovalıyorsun.

Süper zeka taraftarımız da diyor ki yönetim yalaması Okan Hoca :D Bunlar FM zannediyorlar hayatı
insallah sadece icinden sovmekle kalmayip yonetime baski da yapiyordur. basina karsi tabi ki durust olmayacak. demecler uzerinden yorum yapmak sacma.

Satın alma opsiyonu kalan maçlarının tamamının 87 dakikasında oynarsa falan devreye giriyordur kesin enayiyiz biz

S. Rodop ; e sende hep çok büyük isim istiyon, hep büyük lig ve kulüplerden. Hiç potansiyellere bakmıyon, biraz çalış bak uğraş. İmkansız transferler istiyorsun.

Rodop = yönetim yalaması bi adam.

İşte böyle seni 2 dakkada satarlar Okan hoca.

Söyleyene değil söyletene bakın. Acaba kim yada kimler ?

Şu hali memnun bence. Zaten onu kovacak yürek cesaret yok bunlarda. İstedim almadılar der sıyırır işin içinden. Aldıklarını da istememiştim mecburdum der.
isler kotu giderse bahanesi var diye islerin iyi gitmesini istemez diyorsun yani. ilginc bir mantik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt