Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muazzam bir kısır döngü içindesiniz ..
Okan kötü hoca
Dursun kötü başkan
Yönetimi zaten çöpe at

2.5 yıldır süregelen bu başarının tek mimari Erden Timur mu ?

Karşında hayvan gibi para harcayan bir ekip var her yıl başka hoca getirip şansını deniyor .. Her sene 4 yeni stoper alıp seneye kıçına tekmeyi vuruyor ..

Hani çok kolay ya bu ligde şampiyon olmak..
Okan kötü hoca mı bilmiyorum degil gibi ama avrupa karnesinin kötü olduğu aşikar reis. Dursun kötü başkan ama ve yönetimi de çöpe at bu ikisi aşırı net

yav hatay macini kazanmis olsaydik su anda fb messi ronaldo paketi bile yapmis olsaydi bir sey ifade etmezdi

salak gibi onlari yarisa ortak ettik

belki de hatay macindaki kayip yüzünden bu kadar transferi yapiyorlar

umut verdik mallara
Sorun zaten burada adamlar 8 puan fark varken umutsuzdu istifa demeye başlamıştı 6'ya düştü en olumsuzu iç sahadaki derbiye 3 puan farkla girmemiz inanmamış adamlar inanmış şekilde gelecekler ekstradan motive olacaklar.

Bu tarz bir açıklamayı Hatip taraftara yapsa tatmin olacaksın ve transfer istemeyeceksin gibi algıladım👀😍
Umutlu olmakla kandırılmak arasında Fark Var.Bu takımın transfere ihtiyacı olmadığını söyleyemez.Ki söyledi diyelim taraftardan tepkileri çok fazla 1 şekilde alırlar..

Sorun Eren değil ki sokayım Eren Elmalı'ya.

Bu yönetim transfer yapma becerisi yok bunu daha ne kadar süre deneyimlememiz lazım her transfer dönemi ağır rezalet yaşıyoruz şampiyon oluyorsakta bunu bizzat hoca yapıyor yönetim yapmıyor hatta eli büyütüyorum yönetimde şampiyon yapmamak için elinden geleni ardına koymuyor.

Hermoso bitti uçak kalkıyor dediler - YATTI
Doue 1 ay boyunca bitti şu gün geliyor dediler - YATTI
Skriniar 1.5 ay boyunca her gün bitti en son Cuma geliyor dediler - YATTI
Eren Elmalı ilk devre arası transferimiz oluyor her şey bitti dediler - YATTI
Zalewski bitti diye özel uçakla gittiler 3 gün tatil yaptılar - YATTI
vs
vs
vs
vs
Wendel ve Mctominay da aynı davul zurna gidip eli boş döndüler. Belki bilmediğimiz daha ne rezillikleri var.

hatay macinda mal gibi puan vermeseydik su anda o kadar rahattik ki

10-1 bitecek mac 1-1 bitti

ön tarafta topu kaleye sokacak eleman olmadigi icin ilerisi icin sikinti teskil ediyor iste bu

Baba Hatay olarak bakma olaya. Öncesindeki oyun zaten puan kaybı diye bağırıyordu. Kayıp hatayda oldu. Kiev de oldu.

Adamlar kimi istiyorsak ona talip oluyor maksat biz transfer yapmayalım böyle ezikçe bi taktik görmedim

Transfer çalımı atarak moral bozmaya çalışıyorlar. Bizde mal gibi izliyoruz onların hiçbir transferinde devreye girmiyoruz. Almasan bile teklif yükselt oyuncunun aklını karıştır süreci uzat.

Fiorentina'da 10 maç süre alamaz mı diyorsun?
bizim angelinoya yaptığımızı yapabilirler rahat rahat

a villa yı hadi anladım - bide o kadar lanse edildi 35 M luk paket huaa muaa diye - detaylarını bile kaç zaman öğrenemedik.

benzer şekil atalantaya gitti, aynı hesap fio ...

umarım olurda , %1 ihtimal falan veriyorum.

Maça kadar böyleyim

1738241593946.webp

Bence şimdiden yanına gerek yok.

Konuşulan isimler maç sonrası yavaş yavaş düşer, yöneticiler getirmek için yurt dışı seferine çıkar, son pürüzler kaldı oyuncu geliyor haberleri yayılır ve transferler yatar.

O zaman yangın yaparız.

Çok geç kaldık transfer dönemi başlamadan meşaleler hazır olmalıydı. Galatasarayda rahatı bulan salar her an diken üstünde olmalılar.

Umutlu olmakla kandırılmak arasında Fark Var.Bu takımın transfere ihtiyacı olmadığını söyleyemez.Ki söyledi diyelim taraftardan tepkileri çok fazla 1 şekilde alırlar..

Bu takım 2 yılın şampiyonu ve üzerine first class bir Osimhen çekmişsin. Kağıt üstünde adam da olaya böyle bakıp seni manipüle edebilir. Yunus ve Barış gibi oyuncu kimde var der ? O da senin gibi biz Müslümanız der hatta cihat çağrısı da yapar, miss 😉

Zaten aciliyet olan konu buydu oyun düşüşe geçmiş tekrardan yukarı taşımak için bir şeyler yapmak gerekiyordu.
Baba maalesef hem yönetim diyoruz da Okan dada sorun var. Bu transferler okanın onayı olmadan yapılmış mıdır ? Bence hayır. Ayrıca 2 senedir her maçı sanki 10 -0 yenmek zorundaymışız gibi bir tempoda oynuyoruz. Eriksen falan alsak bu sefer kesin gider öbür tarafa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt