Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapamıyoruz ki Kaan + Mertens'le artık o iş yürümüyor sahada 9'a 11 kalıyoruz. Rotasyona bakıyoruz girenlerden sonra tamamen başı boş tavuk gibi oynuyoruz oyun tamamen düşüşe geçiyor o kadar eksik bir rotasyon var.
bugün yedeklerimiz ates ediyor, yarisini sokakta görseler tanimazlar

günay
atakan
jelert
nelsson
metehan
kadir
efe
berkan
yusuf
berat
batshuayi

Yok ben onu demiyorum Zaniolo sence Fiorentina'nın da istemeyeceği kalitede bir oyuncu mu? Sırf 9 maçta süre vermek için mi maaşıyla beraber 5 milyon vermeye okeyler? Villa'da tutmadı. Atalanta'nın ben bu transfere yeşil ışık vereceğini de pek sanmıyorum bu arada. Atalanta alacak gibi geliyor bana hatta.
oyuncuya laf etmiyorum zaten yav, keşke kafayı sıyırmayıp bizde kalsaydı hatta çok işimize yarardı da

sanmıyorum ki opsiyonu kullanacak mantıklta yaklaşıyorlar - deselerki şarta bağlı değil sezon sonu X para .. eyv derimde.

aynı tarz işlemi 3 kere (söylenene göre tabii) yapmak çok garibime gidiyor.

biri alsında kazançlı olalım - bize gelip oynamayack çünkü belli zaten. kontratı da ne kadar kaldı bilmiyorum ama (sanki 1.5 yıl daha var)

ahmed kutucu aksam kutudan bir seyler cikarmazsa tur sikintiya girer
Dur GIF

bugün yedeklerimiz ates ediyor, yarisini sokakta görseler tanimazlar

günay
atakan
jelert
nelsson
metehan
kadir
efe
berkan
yusuf
berat
batshuayi
Sonra neden Avrupa'da başarılı olamıyoruz şu yedek kulübesiyle oyunu 90 dakika stabil tutmamız zaten mümkün değil. Batuhan Şen gitmese utanmasak 3 tane yedek kaleci koyup kalabalık filan göstereceğiz.

Mesela biz Anadolu kulüplerine ne çekiyoruz ilk 11'i iyi olsa bile 60-65 arası hamle güçleri zayıf olmasından dolayı oyunları düşeceği için kazanırız diyebiliyoruz.

Avrupa'da da bize Anadolu kulüp muamelesi çekiyorlar.

Bu murhan geri geldiğinden beri forumun adı gscnegatif.com.tr oldu.
Galatasarayımızın selameti için kurban seçilmeli.
Geçen keramettin admir kurban arıyordu.

@Keramettin TANRIVERDİ

Sonra neden Avrupa'da başarılı olamıyoruz şu yedek kulübesiyle oyunu 90 dakika stabil tutmamız zaten mümkün değil.

Mesela biz Anadolu kulüplerine ne çekiyoruz ilk 11'i iyi olsa bile 60-65 arası hamle güçleri zayıf olmasından dolayı oyunları düşeceği için kazanırız diyebiliyoruz.

Avrupa'da da bize Anadolu kulüp muamelesi çekiyorlar.

batshuayi son 25 dk kaos yedek forveti
jelert bizim kaleden ne kadar uzak olursa o kadar iyi
nelsson anca 5li savunmada is yapar, saginda ve solunda birer stoper lazim
berkan garibim deli dana gibi oradan oraya kosturuluyor zaten, mevkisi yok

gerisi bu sene 3-5 dk falan anca forma giymistir zaten. oyuna girecek 5 tane adam cikmiyor

Okan kötü hoca mı bilmiyorum degil gibi ama avrupa karnesinin kötü olduğu aşikar reis. Dursun kötü başkan ama ve yönetimi de çöpe at bu ikisi aşırı net

Yaw ben de çok beğendiğimden konuşmuyorum da adamların tarihin en basarisizlari gibi lanse edilmesini saçma buluyorum

Galatasaray'da değil yöneticilik, güvenlik görevlisi dahi olamayacak kabiliyetteki adamlardan oturmuş transfer yapmasını bekliyoruz, kusura bakmayın ama daha çok bekleriz biz. Ahmet Kutucu transferi de, çocuk ve başkanın Galatasaraylılığı sayesinde olmuştur yoksa çoktan fb nin yolunu tutmuştu, adım gibi eminim. Herhangi bir 2. lig takımından dahi topçu almasını beceremeyecek kadar kabiliyetsiz bu adamlar, neye istinaden yönetici olmuşlar onu da çok sevgili başkanımız Dursun Özbek beye sormak lazım.

batshuayi son 25 dk kaos yedek forveti
jelert bizim kaleden ne kadar uzak olursa o kadar iyi
nelsson anca 5li savunmada is yapar, saginda ve solunda birer stoper lazim
berkan garibim deli dana gibi oradan oraya kosturuluyor zaten, mevkisi yok

gerisi bu sene 3-5 dk falan anca forma giymistir zaten. oyuna girecek 5 tane adam cikmiyor
İlk 11'in bir standartı olsun diyecem ama onda bile standartımız yok şu an son maçlarda Kaan + Mertens sistemsel olarak 9 kişi bırakıyor hadi diyelim 11 kişide sisteme tam olarak uygun.

Kenara bakıyoruz giren-çıkandan sonra aynı kalmamız gerekirken oyun ciddi anlamda düşüşe geçiyorsa o kenardan cacık olmaz. Ne zaman bunu düzeltiriz o zaman güçlü bir oyunu her maç sergileriz o zamana kadar hiçbir şey olmaz

22/23 sezonu tek kulvar için gayet iyi rotasyon vardı. İlk 11'de sol bek hariç(Dubois oynuyordu) kenardan Gomis, Berkan, Yunus, Barış, Midstjö gibi isimler giriyordu oyunsal anlamda kötü gittiğimizde bile kenardan hamlelerle kendi lehimize çeviriyorduk.

An itibarıyla ilk 11'de bile defolar varken 3 kulvar gereksiz mümkün olan en kısa sürede 2'ye düşürmeliyiz sırf kupada bile saçma sapan bir maç için Sara'yı kaybettik o da Hatay maçında puan kaybı olarak döndü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt