Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.173
- 13.978
- 1.498
Oynayamıyor diye biliyorumahmed kutucu aksam kutudan bir seyler cikarmazsa tur sikintiya girer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oynayamıyor diye biliyorumahmed kutucu aksam kutudan bir seyler cikarmazsa tur sikintiya girer
Nasıl bu Bilalgeçenlerde bijol alınmalı demiştim
Sallai ve Ahmed maci alacak bizim icinahmed kutucu aksam kutudan bir seyler cikarmazsa tur sikintiya girer
bugün yedeklerimiz ates ediyor, yarisini sokakta görseler tanimazlarYapamıyoruz ki Kaan + Mertens'le artık o iş yürümüyor sahada 9'a 11 kalıyoruz. Rotasyona bakıyoruz girenlerden sonra tamamen başı boş tavuk gibi oynuyoruz oyun tamamen düşüşe geçiyor o kadar eksik bir rotasyon var.
oyuncuya laf etmiyorum zaten yav, keşke kafayı sıyırmayıp bizde kalsaydı hatta çok işimize yarardı daYok ben onu demiyorum Zaniolo sence Fiorentina'nın da istemeyeceği kalitede bir oyuncu mu? Sırf 9 maçta süre vermek için mi maaşıyla beraber 5 milyon vermeye okeyler? Villa'da tutmadı. Atalanta'nın ben bu transfere yeşil ışık vereceğini de pek sanmıyorum bu arada. Atalanta alacak gibi geliyor bana hatta.
ahmed kutucu aksam kutudan bir seyler cikarmazsa tur sikintiya girer
Sonra neden Avrupa'da başarılı olamıyoruz şu yedek kulübesiyle oyunu 90 dakika stabil tutmamız zaten mümkün değil. Batuhan Şen gitmese utanmasak 3 tane yedek kaleci koyup kalabalık filan göstereceğiz.bugün yedeklerimiz ates ediyor, yarisini sokakta görseler tanimazlar
günay
atakan
jelert
nelsson
metehan
kadir
efe
berkan
yusuf
berat
batshuayi
Sonra neden Avrupa'da başarılı olamıyoruz şu yedek kulübesiyle oyunu 90 dakika stabil tutmamız zaten mümkün değil.
Mesela biz Anadolu kulüplerine ne çekiyoruz ilk 11'i iyi olsa bile 60-65 arası hamle güçleri zayıf olmasından dolayı oyunları düşeceği için kazanırız diyebiliyoruz.
Avrupa'da da bize Anadolu kulüp muamelesi çekiyorlar.
Yazik yav 1 sene yatti zaten daha napsin artik ?Bu murhan geri geldiğinden beri forumun adı gscnegatif.com.tr oldu.
Galatasarayımızın selameti için kurban seçilmeli.
Geçen keramettin admir kurban arıyordu.
@Keramettin TANRIVERDİ
Okan kötü hoca mı bilmiyorum degil gibi ama avrupa karnesinin kötü olduğu aşikar reis. Dursun kötü başkan ama ve yönetimi de çöpe at bu ikisi aşırı net
Oranlar bu Maç'ta çok değişiyo dayım yavOranlar ne diyor murATim?
İlk 11'in bir standartı olsun diyecem ama onda bile standartımız yok şu an son maçlarda Kaan + Mertens sistemsel olarak 9 kişi bırakıyor hadi diyelim 11 kişide sisteme tam olarak uygun.batshuayi son 25 dk kaos yedek forveti
jelert bizim kaleden ne kadar uzak olursa o kadar iyi
nelsson anca 5li savunmada is yapar, saginda ve solunda birer stoper lazim
berkan garibim deli dana gibi oradan oraya kosturuluyor zaten, mevkisi yok
gerisi bu sene 3-5 dk falan anca forma giymistir zaten. oyuna girecek 5 tane adam cikmiyor
Kafayi yersin yemin ederimbugün yedeklerimiz ates ediyor, yarisini sokakta görseler tanimazlar
günay
atakan
jelert
nelsson
metehan
kadir
efe
berkan
yusuf
berat
batshuayi
Şampiyonluk sonrası seneyi nadasa bırakacağız zaten toplu negatif aalar yönetimi düşürürüzYazik yav 1 sene yatti zaten daha napsin artik ?