Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.724
- 109.536
- 4.878
Torreira Mertensin yer aldığı tüm kurgulardan bir halt olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhen -morata"3412 oynatmak istiyorum," dedi. "Görün bakın, bu sisteme uygun olmayan kesin 1-2 adam alacaklar."
Zaten çogunlukla şampiyon oluyoruz ama arayı açtığımız falan yok. Her zaman bu sene de şampiyon olursak arayı açarız, karşı taraf bitecek diyoruz ama öyle birşey asla olmuyor ve olmayacakta. Beş para etmez lig için dünya paralar harcayıp Avrupa da nal topluyoruz.Uzun vadeli başarı zaten mümkün değil ve tarihte 1 kere falan oldu. Öncelik her sene şampiyon olmak, rakiplerle iyice arayı açıp ligi domine etmek lazım. Avrupa sonra gelir.
kesinlikle evet
Fb devre arası yaptı bunu sanki ve ceremesini çekecekler goreceksinSunu da kabul edelim bence, takim planlamasi sezon basinda yapilir. Sezon ortasinda degil.
Normalde 23-24 kisilik kadron olur, bunlarin normalde 16 tanesini surekli oynatirsin kalan 6-7 oyuncuda normal yedektir, devre arasinda sakatlik durumlara gore ve belki ayrilacak oyunculara gore 1-2 transferle yola devam edersin ve bu yeni oyunculari da UEFA'ya bildirirsin.
Hoca diyor ki 3 yeni oyuncu bana az geliyor, bu rakam daha fazla olmali. Kisaca biz yaz donemi sictik kadro planlamasinda simdi bunu duzeltmeye calisiyoruz diyor. Olayin ozeti bu. Buyuk takimda bu boyle olmaz, bir futbol akli yok bizde.
Niye hoca 6 kişi ekleyip 17 kişi mi oynayacağız (gülerek)Hoca da bazen sapitiyor
Okan Buruk: "Avrupa Ligi'nde en kötü şey 3 yeni oyuncu yazabilmek. Bu bana kural olarak hiç mantıklı gelmiyor, saçma geliyor. Bu kuralı doğru bulmuyorum. Daha fazla oyuncu eklemek istiyorum."
abdulkerim bitti ya artık
bunu kabul etmek gerek!
morata'nın karakteri de iyi efendi bir adam gibi duruyor, yakışacak bence bizeSenle Giroud bekledik hep ama olmadı ve onun devri bitti. Tam aynı tip olmasa da, şu an eski Giroud yerine hayali kurulabilecek lider, karakterli, oyuna etki edecek kaliteli veteran santrafor piyasada o kalmıştı. O açıdan gerçekleşirse 3-5 sene önce olabilecek bir Giroud transferine benzer tat verecek bana. (Yani Icardi-Osimhen'den sonra yaratacağı psikolojik tatmin daha düşük kalacak tabi ama yine de öyle.)
Hocada bazı şeylerin farkında 3 değil 6 oyuncu eklememiz lazım ama San Mames pastası yiyenlerden yaz ayında isteyecekti şimdi istemesi bir şeyi değiştirmeyecek.Sunu da kabul edelim bence, takim planlamasi sezon basinda yapilir. Sezon ortasinda degil.
Normalde 23-24 kisilik kadron olur, bunlarin normalde 16 tanesini surekli oynatirsin kalan 6-7 oyuncuda normal yedektir, devre arasinda sakatlik durumlara gore ve belki ayrilacak oyunculara gore 1-2 transferle yola devam edersin ve bu yeni oyunculari da UEFA'ya bildirirsin.
Hoca diyor ki 3 yeni oyuncu bana az geliyor, bu rakam daha fazla olmali. Kisaca biz yaz donemi sictik kadro planlamasinda simdi bunu duzeltmeye calisiyoruz diyor. Olayin ozeti bu.
Icardiden sonrada oynadik yav, noelden sonra düsüs basladi. Tatil bize gelmiyor. Her tatilden sonraIcardi varlığı
.
.
.
.
Icardi yokluğu
İlk atagi gol olmasa ikincisi olacak o olmazsa üçüncüsü 4-0-6 gibi dizildik sahaya gol yememe ihtimalimiz yok. Muslera Torreira bunlar formsuz okey ama hocanın geriye goturmedigi topçu kalmadı.Cok sinir bozan bir durum
Kiev’e rahat sekilde kazanmamiz gerekirken berabere kaldik
Ustune bir de bugun öne gececek pozisyonlari da bulduk ama atamadik
Rakibin ilk atagi gol oldu
Bu tarz sacmaliklar oluyorsa ilk sekiz’i hak etmedik anlamina gelir