Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İbrahim bey mi Metin bey mi hangisi namağlup takım diye övünüyordu.

Osimhen bile Icardi'yi özlüyorum diye biz ne yapalım be kardeşim adam gittiğinden beri penaltı hariç gol atamıyoruz gibi geliyor zaten Icardi özleminden ciğerimiz soldu.

Sunu da kabul edelim bence, takim planlamasi sezon basinda yapilir. Sezon ortasinda degil.

Normalde 23-24 kisilik kadron olur, bunlarin normalde 16 tanesini surekli oynatirsin kalan 6-7 oyuncuda normal yedektir, devre arasinda sakatlik durumlara gore ve belki ayrilacak oyunculara gore 1-2 transferle yola devam edersin ve bu yeni oyunculari da UEFA'ya bildirirsin.

Hoca diyor ki 3 yeni oyuncu bana az geliyor, bu rakam daha fazla olmali. Kisaca biz yaz donemi sictik kadro planlamasinda simdi bunu duzeltmeye calisiyoruz diyor. Olayin ozeti bu. Buyuk takimda bu boyle olmaz, bir futbol akli yok bizde.

Okan burugun transfer hakkında ne dediği önemsiz.sagbek,ortasaha ve moratadan ayri rashford veya o tarz bi kanat gelmezse hücumda iş yaş.

Uzun vadeli başarı zaten mümkün değil ve tarihte 1 kere falan oldu. Öncelik her sene şampiyon olmak, rakiplerle iyice arayı açıp ligi domine etmek lazım. Avrupa sonra gelir.
Zaten çogunlukla şampiyon oluyoruz ama arayı açtığımız falan yok. Her zaman bu sene de şampiyon olursak arayı açarız, karşı taraf bitecek diyoruz ama öyle birşey asla olmuyor ve olmayacakta. Beş para etmez lig için dünya paralar harcayıp Avrupa da nal topluyoruz.

Senle Giroud bekledik hep ama olmadı ve onun devri bitti. Tam aynı tip olmasa da, şu an eski Giroud yerine hayali kurulabilecek lider, karakterli, oyuna etki edecek kaliteli veteran santrafor piyasada o kalmıştı. O açıdan gerçekleşirse 3-5 sene önce olabilecek bir Giroud transferine benzer tat verecek bana. (Yani Icardi-Osimhen'den sonra yaratacağı psikolojik tatmin daha düşük kalacak tabi ama yine de öyle.)

Sunu da kabul edelim bence, takim planlamasi sezon basinda yapilir. Sezon ortasinda degil.

Normalde 23-24 kisilik kadron olur, bunlarin normalde 16 tanesini surekli oynatirsin kalan 6-7 oyuncuda normal yedektir, devre arasinda sakatlik durumlara gore ve belki ayrilacak oyunculara gore 1-2 transferle yola devam edersin ve bu yeni oyunculari da UEFA'ya bildirirsin.

Hoca diyor ki 3 yeni oyuncu bana az geliyor, bu rakam daha fazla olmali. Kisaca biz yaz donemi sictik kadro planlamasinda simdi bunu duzeltmeye calisiyoruz diyor. Olayin ozeti bu. Buyuk takimda bu boyle olmaz, bir futbol akli yok bizde.
Fb devre arası yaptı bunu sanki ve ceremesini çekecekler goreceksin

Hoca da bazen sapitiyor

Okan Buruk: "Avrupa Ligi'nde en kötü şey 3 yeni oyuncu yazabilmek. Bu bana kural olarak hiç mantıklı gelmiyor, saçma geliyor. Bu kuralı doğru bulmuyorum. Daha fazla oyuncu eklemek istiyorum."
Niye hoca 6 kişi ekleyip 17 kişi mi oynayacağız (gülerek)

abdulkerim bitti ya artık

bunu kabul etmek gerek!

genel sezonn performansi bir yana , - bugun yenilen 2 golde de konumu her seyi aciklar nitelikte.
en azinda bu seviye de bir macta stoper kendi asal mevkisin de olmali . lami cimi yok .

ayrica, macin sonlarinda yasanan ataklarimizda abdul bazli sol kanatta neyi amacladik ,bilen beri gelsin .

acikcasi ,

bir degil iki degil, kac mactir suregelen mevcut oyunumuzu ,teknik ekibin tutumunu - gorduk den sonra -
kim gelsin vs'ye artik bakmiyorum......

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Samet Nalbant

saygi ve selamlar .

Senle Giroud bekledik hep ama olmadı ve onun devri bitti. Tam aynı tip olmasa da, şu an eski Giroud yerine hayali kurulabilecek lider, karakterli, oyuna etki edecek kaliteli veteran santrafor piyasada o kalmıştı. O açıdan gerçekleşirse 3-5 sene önce olabilecek bir Giroud transferine benzer tat verecek bana. (Yani Icardi-Osimhen'den sonra yaratacağı psikolojik tatmin daha düşük kalacak tabi ama yine de öyle.)
morata'nın karakteri de iyi efendi bir adam gibi duruyor, yakışacak bence bize

Hoca diyor ki 3 yeni oyuncu bana az geliyor, bu rakam daha fazla olmali. Kisaca biz yaz donemi sictik kadro planlamasinda simdi bunu duzeltmeye calisiyoruz diyor. Olayin ozeti bu.
Hocada bazı şeylerin farkında 3 değil 6 oyuncu eklememiz lazım ama San Mames pastası yiyenlerden yaz ayında isteyecekti şimdi istemesi bir şeyi değiştirmeyecek.

Beşiktaş ve YB maçları olmasa şu an kadro böyle bile olmayacaktı o zaman hiç şansımız olmazmış her türlü saçma sapan bir sezonun içine düştük.

Cok sinir bozan bir durum

Kiev’e rahat sekilde kazanmamiz gerekirken berabere kaldik

Ustune bir de bugun öne gececek pozisyonlari da bulduk ama atamadik

Rakibin ilk atagi gol oldu

Bu tarz sacmaliklar oluyorsa ilk sekiz’i hak etmedik anlamina gelir
İlk atagi gol olmasa ikincisi olacak o olmazsa üçüncüsü 4-0-6 gibi dizildik sahaya gol yememe ihtimalimiz yok. Muslera Torreira bunlar formsuz okey ama hocanın geriye goturmedigi topçu kalmadı.

Önde press yapıyoruz (!) 29.3 yaş ortalamali takimla. Herifler tek topla oyundan 6 kişi dusurduler on defa yaptılar bunu. Sara orta yayda torreira üçüncü bolgede kaldı kaç defa rakip bizim yayda davinsonun kucagindayken.

Olayın sansizlikla alakası kalmadı artık. Olay tamamen hocanın kendi planına aşık olması mesleki körlük vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt