Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hoca sanıldığı gibi kibirli falan değil mutlaka bir yolunu bulup toparlayacak takımı kesinlikle şampiyon olacağız
takımın toparlanacak tek yeri gol yeme sorunsalı. yoksa pozisyona giriyoruz atamıyoruz. ilk yarı osimhen in 2 tane, ikinci yarı 1 bats, 1 osimhen kaçan net pozisyonlar. avrupada bunları bulmak nimetken biz değerlendirememe rekoru kırıyoruz. önde de basmıyoruz nası bi belaya düştük biz anlamadım. adamlar 2 defa geldi 2 side gol.

İlk 8'de bitirmek için iki tane vasat beke gerek yoktu, 10 milyon euroya aldırdığın Jacobs Kiev maçında golleri yedirmese de bitirmiştin

İlk 8'i kimse transfere falan bağlamasın, Uruk isimli hocanın hatasıdır
5.bitirmemiz gereken yerde 14.bitirdik
Kiev ve Rigas maçlarının izahı yok

takımın toparlanacak tek yeri gol yeme sorunsalı. yoksa pozisyona giriyoruz atamıyoruz. ilk yarı osimhen in 2 tane, ikinci yarı 1 bats, 1 osimhen kaçan net pozisyonlar. avrupada bunları bulmak nimetken biz değerlendirememe rekoru kırıyoruz. önde de basmıyoruz nası bi belaya düştük biz anlamadım. adamlar 2 defa geldi 2 side gol.

Osi yerine icardi olsa cok baska seyler konusurduk.

Herifin bitiricilik inanılmaz

valla lige odaklanmalıyız mantığı hakim ama atladığınız bir şey var arkadaşlar.

dün ve öncesindeki bir kaç maçta sahadaki oyun saatli bomba gibi her an başımıza iş açacak defolara sahip.

Hangi kulvar olduğu farketmez. O iş düzelmesi lazım takviyeyle. o zaman iki ana hedefine doğru devam edersin.

bitmiş bir şey yok ama kendi yolumuza taş koyduk diyebilirim. her zamanki gibi kendi kendimizi aşağıya çekiyoruz.

sorumluları Yönetim ve Okan hocadır kadro yapılanmasındaki kaotik ortam yüzünden.

Rigas ve Kiev maçlarının izahı yok tabi de genel avrupa başarısı belli ekonomik güç ve istikrarla geliyor ki 96-00 arasını yaşamış olarak en iyi bilen biz olmalıyız. Gerekli transferlerle beraber son 1 aylık düşüş sona erdirilip devam etmeliyiz başka çıkar yolu yok bu durumun.

Verilen paraların karşılığı bu olmamalı.

Okan Buruk'un yerinde olsam, bu ayıpla bu gece uyumazdım.

Osi yerine icardi olsa cok baska seyler konusurduk.

Herifin bitiricilik inanılmaz
ama şöyle bi durumda var osi nin girdiği pozisyonların çoğu bireysel katkısından kaynaklı. vurduğu kafalarda aslında öyle. çok yukarılara çıkyıor adam. mesela dün 22. dk da yarı sahadan topu alıp gidip şut atamaz icardi. belki kafa toplarında önüne geçer, yerden ceza sahasına ayağına atamıyoruz zaten adamın. her ikiside olsa bambaska sey konusacağımız bir sezonda en kilit oyuncumuz gitti en sevindiğimiz günde belki. moratayla belki gene aynı seyleri konusmaya baslarız.

Ligde yaptıklarında evet, Avrupa'da da yaptıklarında da evet aslan payı onun. Başarı da onun başarısızlık da kısacası, buradan bakınca iki sene şampiyon bile olsa benim gözümde başarısız. İlk sene zaten fenerin kadrosu leşti, olmasak ayıp olurdu, geçen sene ise evet başarıdır.

Yöneticinin işi oyuncuyu almayı becerebilmektir, oyuncuyu seçen hoca. Zor oyuncuları ikna eden yönetici de başarılıdır Torreira, Icardi gibi ama sistemine uymuyorsa, ışık görmüyorsa oyuncuya onay veren de hocadır, Zaha'daki gibi.
Onay verdiği oyunculardan faydalanamamak hocanın hatası ama bu oyuncularin maliyetleri tamamen hocanın hatası değil ki. Hoca yönetime bir liste veriyor, yönetim bu listedeki öncelikli isimleri ikna edemeyip boşa zaman harcıyor, daha sonra alternatif oyunculara gidiliyor, fazla zamanda kalmadığı için panikle o oyunculara ederinden daha fazla para veriliyor.

Ağalar ekstra iki maç daha geldi fikstüre. Bu ara hep deplasman var. Nasıl olacak bilmiyorum. Dün kadroda berkani gördüm bir sıfır geride başladık. Tarih ders almayan aptallar için tekerrürden ibaret derler. Sara davinson osimhen gerisini sal gitsin. Maalesef lige de kötü etki edecek. Ayağına fırsat gelmişti okan efendi böyle bir fırsat yılda bir gelir. Rakibin ekstra iki maç yapacak sen yatacaktin. Şu an rakibin senden daha kolay rakipler ile oynayacaklar. Ee ne oldum değil ne olacağım demeli.

Fatih hocama da kadro verildi Mariano Seri Lemina Falcao Nagatomo aklıma gelenleri yazıyorum o olsaydı başarılı olurdu lafı biraz boş geliyor.

bizim ülkede garip bir durum var

fener de yabanci hocayla zar zor 24e girdi

yani bizim durumu yabanci hoca da çözmüyor gibi

Sara gelince takımın herşeyi toparlıyor açık ara ligin en önemli oyuncusu .. Çok şanslıyız böyle bir topcumuz olduğu için.. Dün 2 bireysel hata dışında savunma zaafimiz da olmadı topu düzgün kullandık herifin her yere faydası buyuk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt