Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray bir stopere 25 milyon verirse eğer kalbime gömerim gibi o saaten sonra hem zaten stopere 25 veremiyorsak Okan hocadan Hatay'ı Young Boys'u ya da Riga'yı yenmesini bekleyemeyiz, haksızlık olur...

Okanball için alınacak stoperin rakip ceza sahasına güzel top şişirmesi çok önemli bir kriter umarım bu konuda scout ekibinden fikir almışlardır isimlere giderken.

Kendilerine bakmıyorlar, düzenli yaşamıyorlar profesyonelce hareket etmiyorlar. Maalesef
Tr'de yapinin profesyonelce olmadigini dusunuyorum. Halbuki en ustden baslasa futbolcularda buna ayak uydururlar.

Nelsson mesela degil mi - kendisi cok iyi bir profesyonel bence. Geldiginde neydi simdi ne. Adami bi salmadik, adamda hayatdan bikti iyice futbolu falan kafasindan silmis iyice. Simdi suclu kim? Gelirken kim bilir ne turlu hayalleri vardi.

Her sene min 30 maçı var aslında da bilmiyorum sakatlık geçmişini.
Süreleri düşük olabilir belki.Her sene istisnasiz adductor yaşamış baya sağlam sakatlık geçmişi var bir de bizim sacma sistem ve planlamada ölmediği sürece 45 maç durmadan oynamasi gerekiyor

Scout ekibi net olarak katli vacip hale gelmiştir.
Hazır seçim falan ayağına girdiğimizde bunları da arada tost edip yok etmek gerekiyor

Su saatden sonra Serge Aurier transferin benzeri olmaz ins :d

Kime ne veriyorlarsa versinler şu takımı toplasınlar. Sağda solda kulüp para basıyor demesini biliyorlar. Şöyle bir dönemi şöyle vasıfsız yöneticilerin eline bırakan, 2 senedir yalan söyleyen Dursun Özbek için çanlar çalıyor ufaktan.

Pazardan çürükleri toplamak için son ana kadar bekliyorlar kimseyi alamayınca da taraftar tepkisinden dolayı çürüklere 30 40 milyon vermek zorunda kalıyorlar morata bugün bizden 50 milyon istesin verecekler vermek zorundalar bu saaten sonra yok öyle yağma hep aynı şeyi yaşıyolar. Ucuza adam alalım diye son ana kadar bekle ucuza almak istediğin adam kendini ağırdan satsın transfer döneminin açıldığı gün alabileceğin paranın 2 katına almak zorunda kal bu döngüden çıkamıyor herifler : D

Pavlovic'i parayla ikna edersiniz başka şansınız olmaz bu yaşta bu potansiyeldeki adamın Türkiye'de işi ne

Her sene min 30 maçı var aslında da bilmiyorum sakatlık geçmişini.
Jakobsun sag bek versiyonu. Okan isteyebilir
Screenshot_20250131_115007_Samsung Internet.webp

Yönetimin yerinde olsam sağ bek ve stoper almam. Elinde Nelson ve Jelert var, onları oynat derim. Bir tek sol bek ve Icardi'nin alternatifini alırım, onlar da sakat olduğu için.

Şampiyon yapamazsa da Napoli sonrası Conte'ye giderim.

Okan hoca bu kafayla hiç bir avrupa takımında sezonu tamamlayamaz.

Yönetimin yerinde olsam sağ bek ve stoper almam. Elinde Nelson ve Jelert var, onları oynat derim. Bir tek sol bek ve Icardi'nin alternatifini alırım, onlar da sakat olduğu için.

Şampiyon yapamazsa da Napoli sonrası Conte'ye giderim.

Okan hoca bu kafayla hiç bir avrupa takımında sezonu tamamlayamaz.
Haklı yorum bu arada kimse ağzını açıp bir şey diyemez buna adamlar aldı sonuçta, sen istiyorsun adamlarda alıyor.

Okan buruga sunulanları görüp fatih hoca için üzülüyorum.sampiyonluk yolunda belhanda kadro dışı kalmisti,onun döneminde hep kiralık aldık,ffp falan.simdi gani gani hersey ama avrupada basari 0

Okan buruga sunulanları görüp fatih hoca için üzülüyorum.sampiyonluk yolunda belhanda kadro dışı kalmisti,onun döneminde hep kiralık aldık,ffp falan.simdi gani gani hersey ama avrupada basari 0
adam ömer bayram ile oynuyordu : D Fatih hocanın eline bir kere cidden iyi kadro dizdiler adam az kalsın reali yenip yarı finale gidiyordu.

ligin üzerinde diye içi geçmiş ölü adamları almayın şu takıma senin ligin zaten bitik sonra Avrupa'da patır patır sahaya bırakıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt