Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.062
- 21.019
- 1.848
maximini göndermek istiyor bunlar heralde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadar haklısın kigs tarihinin en bol maddi imkanlı döneminin bu yönetime denk gelmesi, gs tarihi açısından bir kırılmadır.
Abdulkerim'in hücum çıkışlarından bıktım yav önceliği savunmak değil mi bu adamın
Semihle,emre colakla,çakma sol bek riera ile engin baytarla şiir gibi futbol oynatiyordu,playoff icat ettiler yine şampiyon yaptı Fatih hoca. Kerem,bay,boey hep Fatih hocanın adamları.adam ömer bayram ile oynuyordu : D Fatih hocanın eline bir kere cidden iyi kadro dizdiler adam az kalsın reali yenip yarı finale gidiyordu.
O kadar haklısın ki
Gidip 10 ar milyona iki bek aldı allahın beceriksizleri
Şöyle vereceksin bir 70-80 er milyon euro daviesle hakimi yi alacaksın
Neymiş 100m euroluk osimhenmiş
300 m euroya haaland aldılar mı hocamıza hayır almadılar
B Münich köy takımı mı ?Anadolu takimi miyiz? Turkiye icinde sacalim paralari sonra basari bekle.
Katılmıyorum. Yarım sezon forvetsiz oynattılar yav balık hafızası mı var sizde yetmedi tarihimizin en büyük kazıklarından birini yedik yav. 500 bin avro için 25 milyon bayıldık.Mustafa cengiz ve albayrak ffp kıskacında daha mantikli isler yapti. Bu yonetim tamamen rezalet.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rashford falan şart bu havayı dağıtmak için.Tek haneli iqsu olan adamı gönderip ortalama alti iqlu birini bile getirseler üzücü olabilir.Buyuk ihtimalle direkt rashforda giderler
Yüregin yeter mi bunaa korkaklik yapma da alintilagalatasaray da transfer bitmez kaç saat kaldığı bilgisini gereksiz görüyorum.
25 diyorlar olm :dabi 15e stoper mi yok aklımı yitiricem manyak mısınız deli misiniz divane misiniz
Verdigin ornek o kadar alakasiz ki, Bundesliga'daki kaliteli oyunculari Turkcell Super Lig'de goruyormusun? Paralari anadolu takimlarina verip onlari zengin edelim sonra vasat oyuncularla basari bekle. Abdurrahim'i de yonetime geri alalim o sever bu tarz transferleri.B Münich köy takımı mı ?
Daha iyisini alamayıp daha kötülerine çok para saçıp onu bunu komisyonla zengin edip rezil olacağımıza iyisini uygun fiyata ve komisyon bayılmadan almanın neresi anadolu takımı olmak kardeşim?
Ayrıca ligimizde değeri anlaşılmayıp iyi liglere giden çok oyuncuda oldu bunu da unutmamak lazım.