Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bitik tottenham sonraki hafta city’i yendi çok bitik olduğu için

Cityi yenmeyen kaldı mı?

Ya da Bjk alnin 1 nolu favorisi bilbaoyu yendi noldu?

Her söylemin sınıfta kalıyor tahacım

Jelerti okan aldırmadı iddianı taca çıkardım diye düşman olmana gerek yok yanlış iddiada bulundum,elimden geldiğince dilim döndüğünce gerçekleri manipüle edip okanı aklamaya çalıştım ama elime yüzüme bulaştırdım özür dilerim de geç
Şu virgülden sonra boşluk bırakmayı bir türlü öğrenemedin gitti

Senin gibi akıllı fikri hür vicdanı hür birinin okana bu denli biat edip kör gibi hiçbir şeyi görmemeye çalışmasını bir türlü anlayamayacağım

gs tarihinin en bol maddi imkanlı döneminin bu yönetime denk gelmesi, gs tarihi açısından bir kırılmadır.
Şu posttan "Okan Buruk'u korumak" sonucunu algılayanların kesinlikle bir sakinleşip, durup düşünmeleri gerekiyor.

Artık "o"cu " bu"cu diye insanları kategorize edip saçma sapan şeyler yazmayın, kibarca rica ediyorum.

Düşüncenizi yazın, yorumdan keyif alın geçin.

Şurada iki keyif almaya giriyoruz. Lütfen.

denayer i kulübü serbest birakiyomus

1738323097618.webp

Senin gibi akıllı fikri hür vicdanı hür birinin okana bu denli biat edip kör gibi hiçbir şeyi görmemeye çalışmasını bir türlü anlayamayacağım
Estağfurullah. Dediğin gibi bir biatım yok. Arada şakalaşıyoruz ama biat işi gerçek değil, senin argümanın. Kusura bakma.

Bjk den 5 yediğinde kapıya koysaydık elle tutulur bir hocayla güle oynaya ilk 8 yapmış yürüyüp gidiyorduk.
bjkden 5 yedikten sonra feneri ve bjkyi derbide yedi bu adam çiğ çiğ totnıma 90 dakka sahayı zindan etti 2 senedir kırmadık istatistik bırakmadı hayatınızda görmediniz puanı topladı aynen abi çoban bu herif hoca falan değil bi boktanda anlamıyor hocasız oynarmış tudorla prandellilerle çok oynadı ya hocasız da oynar yazarken kolay oluyor 13. Olduğumuz yıllar çabuk unutuluyor düşersek hep beraber çıkarsakta hep beraber 2 senede kırmadık istatistik bırakmayan adama bu takım hocasızda oynar diyemezsin

bjkden 5 yedikten sonra feneri ve bjkyi derbide yedi bu adam çiğ çiğ totnıma 90 dakka sahayı zindan etti 2 senedir kırmadık istatistik bırakmadı hayatınızda görmediniz puanı topladı aynen abi çoban bu herif hoca falan değil bi boktanda anlamıyor hocasız oynarmış tudorla prandellilerle çok oynadı ya hocasız da oynar yazarken kolay oluyor 13. Olduğumuz yıllar çabuk unutuluyor düşersek hep beraber çıkarsakta hep beraber 2 senede kırmadık istatistik bırakmayan adama bu takım hocasızda oynar diyemezsin
Gelen adamlar Okanın antrenmanına maruz kalmadı yendi sonra ne olduğu herkesin formunu düşürdü rezil kepaze takımlara skor koruyamadı. Her maç gol yemeye çözüm bulamadı. Ee bi zahmet savunmayın yav.

Gelen adamlar Okanın antrenmanına maruz kalmadı yendi sonra ne olduğu herkesin formunu düşürdü rezil kepaze takımlara skor koruyamadı. Her maç gol yemeye çözüm bulamadı. Ee bi zahmet savunmayın yav.
Uzatmaya gerek yok gittiğinde burayı okuyacağım Şuan defol diyenlerin yarısından çoğu okan buruğu mumla arayacak yaşayıp göreceğiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt