Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu posttan "Okan Buruk'u korumak" sonucunu algılayanların kesinlikle bir sakinleşip, durup düşünmeleri gerekiyor.

Artık "o"cu " bu"cu diye insanları kategorize edip saçma sapan şeyler yazmayın, kibarca rica ediyorum.

Düşüncenizi yazın, yorumdan keyif alın geçin.

Şurada iki keyif almaya giriyoruz. Lütfen.

Sana daha önce de çok kez dedim sürekli zemini okandan kaydırmaya çalışıp dursuna yönlendirmeye çalışıyosun diye,yine aynısını yaptın tepkiyi yedin

Okanı eleştirmek istemiyosan eleştirmezsin ama yönetimi kalkan yapmaya da çalışma

Muslera kovaya döndü ben her eleştirileceği sırada eleştirilmesin diye abdül yüzünden dersem bu olmaz

Cityi yenmeyen kaldı mı?

Ya da Bjk alnin 1 nolu favorisi bilbaoyu yendi noldu?

Her söylemin sınıfta kalıyor tahacım

Jelerti okan aldırmadı iddianı taca çıkardım diye düşman olmana gerek yok yanlış iddiada bulundum,elimden geldiğince dilim döndüğünce gerçekleri manipüle edip okanı aklamaya çalıştım ama elime yüzüme bulaştırdım özür dilerim de geç

Senin gibi akıllı fikri hür vicdanı hür birinin okana bu denli biat edip kör gibi hiçbir şeyi görmemeye çalışmasını bir türlü anlayamayacağım
Puan tablosundan haberi olmayan birisi Okan Hoca ve takımla ilgili yorumları okusa der ki herhalde bu takım lidern 15-20 puan gerisinde 6 sırada falan. Avrupa'dan elendi ve sanırım sürekli mağlup oluyor

Ulan daha ilk yenilgimiz be bu sene

Ne bu yangın, bi sakin olun lan

Herkesin hatası var, yönetimin Okan'ın oyuncuların. Herkesin

Osimhen dün o fırsatları atsa, Hatay maçında Barış atsa vs.

Yapmayın olum bi sakin lan

Tamam anlıyorum canımız yanıyo ben, ben de bazen çok umutsuzlanıyorum da bu kadar olmaz

Ulan Ali Koç, Mou, TFF Başkanı, Acun falan hepsi bir olmuş Okan'ı yemeye çalışıyor

Sence neden?

Ya Fatih Terim gitmiş Okan kim yav. kimler geldi geçti hoca olarak kimseyi aramaz kulüp etmeyin eylemeyin yav.

yaw ciddiye alınacak adam var alınmayacak adam var uzun uzun laf anlatıyosunuz bi de

Ya Fatih Terim gitmiş Okan kim yav. kimler geldi geçti hoca olarak kimseyi aramaz kulüp etmeyin eylemeyin yav.
Öyle bir ararsın ki

Bildiğin en iyi hocalardan bir mix yap takımın başına koy Okan Buruk'un pertformansına yaklaşamaz

Ulan daha ilk defa yenildik adamı asıp kesiyorsunuz ya ne bu şımarıklık

Sayın hocamin istedigi topcular derhal ekibimize dahil edilmeli.

İstiyorsa 2 tane daha bek alın benim icin no prob.

Sezon sonu fener ve mouyu paket edecek olmanin verdigi keyif paha picilemez.

Sosyal medyadaki fener kopeklerinin canli yayinlarda cıldırışlarini izlemek istiyorum.

yıllar önce kurtarici diye gel baskan ol dedikleri adama Ağızlarından salyalar akarak kufurler edişlerini gormenin keyfi başka hicbir şeyde yok. Ewt sex dahil

Puan tablosundan haberi olmayan birisi Okan Hoca ve takımla ilgili yorumları okusa der ki herhalde bu takım lidern 15-20 puan gerisinde 6 sırada falan. Avrupa'dan elendi ve sanırım sürekli mağlup oluyor

Ulan daha ilk yenilgimiz be bu sene

Ne bu yangın, bi sakin olun lan

Herkesin hatası var, yönetimin Okan'ın oyuncuların. Herkesin

Osimhen dün o fırsatları atsa, Hatay maçında Barış atsa vs.

Yapmayın olum bi sakin lan

Tamam anlıyorum canımız yanıyo ben, ben de bazen çok umutsuzlanıyorum da bu kadar olmaz

Ulan Ali Koç, Mou, TFF Başkanı, Acun falan hepsi bir olmuş Okan'ı yemeye çalışıyor

Sence neden?
Bunu diyorum ANLATAMIYORUM ekmeklerine yağ sürüyorsunuz Okan gittiği anda kalan maçlarda 15 puan fark yer otururuz burada gidecekseler bunun Şuan zamanı değil değil

Şu lanetli ocak bitsin de,1 subat ve sonrası güzel inşallah

Öyle bir ararsın ki

Bildiğin en iyi hocalardan bir mix yap takımın başına koy Okan Buruk'un pertformansına yaklaşamaz

Ulan daha ilk defa yenildik adamı asıp kesiyorsunuz ya ne bu şımarıklık
Şımarıklığın dik alası adam geldi geleli kaçtane derbi kaybetti Fatih hocayla karıköyde elek oluyorduk biz yahu ne konuşuluyor

Okan Buruk zirvede bırakıp geçen sezon sonu yeni maceralara yelken açması gerekiyordu aynısı bizim için de geçerli. Yanlız o dönemde gitmiş olsaydı şu an tekrar Fatih Terim o koltukta oturuyor olurdu biz ise yine alman hoca şart diye dertleniyor olurduk.

Ulan ne biçim bir Loop içindeyiz GS taraftari olarak

Okan Buruk zirvede bırakıp geçen sezon sonu yeni maceralara yelken açması gerekiyordu aynısı bizim için de geçerli. Yanlız o dönemde gitmiş olsaydı şu an tekrar Fatih Terim o koltukta oturuyor olurdu biz ise yine alman hoca şart diye dertleniyor olurduk.

Terim gelseydi mutlu olacaktın,ki gelmesi muhtemel sene sonu,okan buruga yol verirsek

Sakin olun, az sonra kura cekimi var, Kotu gunler de gececektir. Sahsen AZ ciksin istiyorum , artik Hollanda kuluplerini yenmek zorundayiz oyle yada boyle diye dusunuyorum. Deplasmanda beraberlik alsak iceride turu gecebiliriz.

Bundan sonra Okan Hoca'nın olmadığı her başarısızlıkta ilk akla gelecek kişi yine Okan olacak
Yıllarca Terim düşmanlığı yapan GS lileri her geldiğinde mahçup eden Terimin yerini artık Okan hocam aldı
Okan Hocam her geldiğinde başarılı oldukça sizler buruk bir sevinç yaşarken bizler haykıra haykıra sevineceğiz

Fatih terimi vallahada çok severim billlahada çok severim ama Fatih hoca olmaz olmazz o adam yerini buldu emeklilik modunda takılıyor bu kadar şerefsiz haysiyetsiz karaktersizin dolu olduğu bir ortamda Fatih hocayı görmek istemem adamın yaşı var sağlığına zarar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt